Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати матрац

Доброго ранку буде тільки після гарного сну, який безпосередньо залежить від облаштування спального місця: розташування ліжка по фен-шую, свіже повітря і найголовніше - конструкція матраца. Щоб встати свіжим, виспався, надивитися цікавих снів, потрібно, щоб протягом всієї ночі хребет сплячого, незалежно від положення тіла, знаходився в природному стані. Небажані перегини тіла в області попереку або шиї: порушується кровообіг, а значить робота внутрішніх органів. Матеріал наповнювача матраца не повинен виділяти запахів. Наматрацник краще купувати з натуральних тканин.

Між іншим, на сайті https://meblidoma.com.ua/eshop/matrasy/ ви можете придбати якісний та зручний матрац за вигідними цінами!

При покупці варто точно знати, для кого матрац: дитини, літньої людини, вагу майбутнього господаря матраца, його спосіб життя, можливі захворювання. Це все допоможе вибрати і купити матрац, який збереже здоров'я. Вартість матраца буде залежати від матеріалу наповнювача. Найдешевший - поролоновий, випускається різної щільності, цей параметр і бере участь у виборі. Матеріали наповнювачів матраців дорожчий категорії: кокос, латекс, пружини різної конструкції, кінський волос, вовняний повсть та інші. Залежно від їх поєднання матраци будуть: жорсткі, м'які і середньої жорсткості, ділитися на пружинні і безпружинні.

Вибір матраца. На жорстких матрацах краще спати: людям з великою вагою (більше 90 кг), з сидячим способом життя, хворим на остеохондроз та іншими захворюваннями кісткової системи, дітям. М'які матраци - для літніх, людей фізичної праці, спортсменів, з вагою менше 55 кг. Для всіх бажані ортопедичні матраци - саме на них сон буде найміцнішим, оскільки не доведеться прокидатися через затікання різних частин тіла, зручно змінювати положення, тобто відсутні причини для порушення сну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь