Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Класичний розслабляючий масаж

Коли високий ритм життя дуже стомлює, цей масаж - ідеальний спосіб зняти стрес, розслабитися і перемкнути думки. Використовуючи легкі, погладжують руху і якісне арома-масло, ваш масажист обережно розслабить ваші м'язи і заспокоїть вашу нервову систему. Ніжний, турботливий масаж, коли вам потрібно трохи відпочити і заспокоїтися.

Кому підходить класичний розслабляючий масаж?

Будь-якому, хто відчуває підвищений стрес, зможе оцінити переваги саме цього виду масажу. Ви можете замовити його як на вечір після робочого дня, так і на вихідні або коли у вас є час для себе, щоб максимально відчути силу глибокої релаксації і розслаблення.

Хто зазвичай вибирає класичний розслабляючий масаж (Черкаси)?

  1.  Ті, хто хоче трохи розслабитися і заспокоїти м'язи. Якщо ви хочете щось більш інтенсивне, спробуйте класичний масаж.
  2.  Той, хто віддає перевагу більш легке натиснення і масування.
  3.  Якщо ви хочете заспокоїтися і привести свої почуття і тіло в гармонію.

Кому може не підійти класичний розслабляючий масаж?

  1.  Якщо ви любитель більш сильного натискання, спробуйте краще класичний, антицелюлітний або спортивний масаж.
  2.  Ті, у кого є загальні протипоказання, включаючи онкозахворювання, гостру інфекцію, тромбоз і гострі алергічні реакції.
  3.  Вагітні жінки. Замість цього масажу спробуйте масаж для вагітних.

Переваги класичного розслабляючого масажу

  1.  Заспокоює центральну нервову систему.
  2.  Сприяє відчуття комфорту і гармонії духу і тіла.
  3.  Зменшує рівень кортизолу в організмі, тим самим знімаючи стрес.

Як проходить сеанс масажу?

Перед масажем:

Класичний розслабляючий масаж дозволить вам гармонізувати ваші думки і забути про стреси вашому повсякденному житті. Налаштуйте освітлення і температуру в приміщенні, де вам будуть проводити масаж, щоб переконатися, що вам повністю комфортно. Перед масажем ви знімаєте одяг (крім нижньої білизни) і лежите на столі, покритому одноразової простирадлом. Ваш масажист буде використовувати масла для масажу, які будуть м'яко зігрівати ваші м'язові тканини і поступово розбивати напруга в м'язах.

До речі, крім масажу, вас також може зацікавити манікюр (Черкаси), який виконують справжні професіонали за доступними цінами.

Техніка класичного розслабляючого масажу:

Техніка буде трохи нагадувати класичний масаж, ваш масажист буде використовувати довгі, повільні погладжування і розминають руху, щоб розслабити напружені м'язи. Особливу увагу буде приділено голові, обличчю, шиї та обличчя для повного розслаблення всього тіла.

Після масажу:

Навіть при тому, що цей тип масажу має на увазі легке вплив, ви все ж можете трохи відчувати больові відчуття, де були присутні напруга м'язів і масажист вивільнив його. Якщо ви відчуєте біль або дискомфорт після сеансу масажу, обов'язково прийміть теплу ванну і випийте води.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь