Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дійсно якісну косметику?

Кожна жінка хоче бути красивою і щасливою. Але навіть самі чудові природні дані потрібно берегти і доглядати за собою. Вибір косметичних засобів величезний. Що ж впливає на якість косметики?

Дорога косметика - завжди хороша

На жаль, факт абсолютно не однозначний. Звичайно, використання дорогих хороших інгредієнтів при виробництві косметики покращує її характеристики. Але вартість сировини - не єдина складова ціни. У вартість готового продукту входить бюджет на рекламу. І можна отримати неймовірно дорогу і при цьому низькосортну косметику, якщо в розкручування бренду вкладено багато грошей.

ПОРАДА: Щоб уникнути подібних проколів, намагайтеся купувати продукцію популярних брендів, добре зарекомендували себе на ринку.

До речі, вас може зацікавити сайт beautyshop.kiev.ua, на якому можна придбати якісну косметику за вигідними цінами.

Дешева косметика не буває хорошою

Знову невірно. Якщо косметика виробляється на внутрішньому ринку, її вартість автоматично зменшується на величину митних зборів, на різницю в заробітній платі на європейських і наших заводах, на вартості рекламних послуг всередині країни.

ПОРАДА: Щоб вибрати якісну косметику вітчизняного виробництва, уважно прочитайте відгуки про марку. Вивчіть рейтинги виробників і результати тестів.

Якщо косметику хвалять в блогах, значить вона хороша

Велика кількість позитивних відгуків про косметику в соціальних мережах може бути проплаченою піар акцією. Така накрутка рейтингу закладена в бюджет на просування марки і не завжди є показником якості продукту.

ПОРАДА: Постарайтеся поговорити хоча б з декількома людьми, які користуються зацікавила вас косметикою. Чи дійсно вона хороша. Який саме продукт подобається найбільше. Тільки позитивні відгуки від реальних людей варто брати до уваги.

Потрібно розуміти, що всередині

Мабуть, це найважливіша перевірка: на вміст шкідливих речовин в складі того чи іншого косметичного засобу. Уважно прочитайте інструкцію до препарату і переконайтеся, що в складі немає шкідливих інгредієнтів.

Крім цього, знайти якісну косметику можна швидко та вигідно на сайті http://beautyshop.kiev.ua/catalog/holy_land/ вже зараз.

ПОРАДА: Знайдіть в інтернеті список речовин, яких не повинно бути в складі косметики. Переконайтеся, що вони дійсно відсутні в описі вподобаного продукту.

Якість косметики - це ваше здоров'я. Вибирайте тільки дійсно якісну косметику.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь