Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сучасні вимоги до офісних меблів

Інтер'єри офісів оформляються за своїми правилами. У них обов'язково є кілька зон: для відвідувачів (наприклад, ресепшн) або для працівників (червоний куточок). Дизайн меблів, яка підбирається для таких приміщень, як правило, відрізняється функціональністю і лаконізмом. Такі моделі не мають громіздких деталей і химерних елементів.

Види офісних меблів

Список виробів від https://spec-furniture.kiev.ua/, які необхідні в будь-якій установі, досить широкий. Він може включати крісла, кушетки, тумби, диванчики, журнальні столики. Однак виділяються 3 основні групи:

Столи. Меблі стиль якої повинен налаштовувати на робочий процес. Особлива конфігурація, прямолінійні форми, декор без вишукувань - такими мають бути ці вироби. Для керівника і персоналу зазвичай купуються різні варіанти виконання. Так, в кабінеті шефа доречно виглядатимуть масивні столи з цінних порід деревини. Для працівників краще стильні меблі простих форм і невеликих розмірів. Окрему групу становлять спеціальні модулі для оформлення конференц-залів.

Стільці. Меблі для офісу, яку теж можна розділити на кілька груп. Для відвідувачів підійдуть класичні моделі. Співробітникам краще придбати стільці зі шкіряною або тканинною оббивкою. Для керівників випускаються солідні конструкції з регульованими ніжками, з нахилом спинки.

Шафи. Сховище документації. Це і компактні стелажі, які просто незамінні в кабінетах співробітників, і місткі моделі в бухгалтерії.

Це самі основні різновиди, що забезпечують комфортні робочі умови.

Як вибрати меблі для офісів?

При покупці виробів потрібно звертати увагу не тільки на вартість, але і на інші особливості. Такі як:

Стильова спрямованість. По-перше, різні види меблів повинні органічно поєднуватися між собою, мати хоча б один нюанс, який об'єднує їх. Це може бути колір, форма, матеріал виготовлення. По-друге, стиль офісних меблів повинен бути суворим і стриманим. Багато дизайнерів радять зупинитися на мінімалізмі. Він сприяє створенню робочої обстановки: відсутність яскравих деталей не відволікає увагу від ділових паперів.

Функціональність і практичність. Бажано, щоб стільці мали спинку, що підтримує хребет. Зручність підвищить працездатність персоналу. Шафи краще вибирати зі скляними дверцятами. Так легше знайти потрібну папку.

Дизайн. Офісні меблі не повинна бути кричущої, але повинна бути привабливою. Добре зарекомендували себе крісла зі шкірозамінника. Вони коштують дешевше, але виглядають досить симпатично, добре пропускають повітря, легко чистяться.

Нехай ваш офіс буде найкращим, з правильно обраної меблями ви легко обійде всіх конкурентів і привернете увагу нових клієнтів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь