Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо правильне ліжко для спальні

Всі наші кімнати повинні бути затишними, але спальня - особливо. Це місце, де кожна деталь покликана забезпечувати комфорт і приємність.

Спальня служить притулком від зовнішнього світу і дозволяє заглибитися в себе. Це саме особистий простір, і воно повинно бути влаштовано так, щоб піклуватися про нас, а не просто бути місцем ночівлі або домашнім офісом.

Оточувати себе тим, що любиш, важливо, але, змушуючи спальню працювати понаднормово, ми чавити її здатність давати відчуття умиротворення. Буває приємно взяти з собою в ліжко ноутбук, але не організуйте тут цілий офіс. Постеліть килимок для йоги, але не встановлюйте велотренажер.

У цій кімнаті ми повинні балувати себе. І не економте на ліжку і постільній білизні, ковдрах і подушках. Красиво застелене ліжко від https://divani-kiev.com.ua здатне подарувати щастя.

Велике ліжко. Оскільки ліжко грає головну роль в спальні, вона повинна дарувати вам розкішну можливість розтягнутися недільного ранку з чашкою кави або зібратися всією сім'єю на вечірній сеанс. Важлива не тільки ширина, але і висота. Ідеальна висота ліжка - 75 см від підлоги до верхньої межі матраца дає неймовірне відчуття висоти.

Не ставте ліжко навскоси в кутку і не давайте їй «плавати» в центрі кімнати. В ідеалі у ліжку повинен залишатися вільний простір по обидва боки.

Прихильники фен-шуй говорять, що ліжко не повинна дивитися на двері, але якщо вона - найпривабливіша річ в кімнаті, чому б не бачити її входячи?

З усіх видів ліжок варіант з текстильним балдахіном безумовно найефектніший, затишний і улюблений серед дизайнерів. Але без впевненої руки професіонала оформити таку ліжко найскладніше. М'які головах перетворюють ліжко з простого місця для сну в щось розкішне, але не вимагають втручання експерта. Узголів'я, оббиті тканиною, виглядають оригінально і витончено і на них дуже приємно спиратися, читаючи в ліжку.

Шукайте симпатичні ліжка з м'яким узголів'ям в каталогах або замовте у майстра, який врахує всі ваші побажання. Звичайно, ціна за індивідуальний проект буде вище, але і якість теж. Ви виберете не тільки будь-який дизайн, але і висоту ліжка і, якщо захочете, тканину для обшивки головах можна буде використовувати для чохла матраца.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь