Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ази ландшафтного дизайну

Професія дизайнера по ландшафту зараз дуже затребувана. І пов'язано це з тим, що хороший фахівець, який знає основи ландшафтного дизайну, може зробити зі звичайного саду чарівну казку.

Знаючи основи ландшафтного дизайну, будь-який власник дачі або котеджу здатний зробити диво своїми руками. І звертатися до фахівця не буде необхідності, а матеріальні засоби будуть зекономлені. Проте, якщо можливості навчатися у вас нема, тоді на сайті https://ekodis.com вам допоможуть справжні спеціалісти.

Слід зазначити, хто хоч раз доторкнувся до ландшафтного дизайну, вже не зупиняється. Це захоплює і затягує, з'являється бажання вдосконалювати свій сад, ділянка, доводити все до досконалості. В процесі розвивається не тільки естетичний смак, але і може виникнути потреба зробити це заняття своїм покликанням у житті. Причому дуже творчим і прибутковим.

Для того щоб оволодіти мистецтвом ландшафтного дизайну потрібно крім бажання мати художній смак, розвинену фантазію і потреба вдосконалювати себе в творчому самовираженні.

Починати знайомство з ландшафтним дизайном слід, перш за все, з тематичної літератури. Зараз вона дуже доступна. Так само можна знайти і відеоуроки з ландшафтного дизайну. Після вивчення основ можна почати відвідування спеціалізованих курсів, які допоможуть внести ясність в деякі моменти ландшафтного дизайну і набути практичних навичок реалізації наявних знань.

Зараз ландшафтний дизайн - це цілий комплекс різних заходів.

Ландшафтний проект складається з декількох етапів благоустрою та озеленення.

Слід зазначити, що всі роботи, які будуть проводитися на ділянці повинні відповідати рельєфним особливостям, екології, особливостям грунту, а також перевагам самого господаря ділянки.

Після того як обраний певний стиль ландшафтного перетворення ділянки і складений проект починаються необхідні роботи.

В першу чергу прокладається дренаж і комунікації, системи поливу, робиться необхідне освітлення. Далі перетворюється рельєф, якщо необхідно створюється водойму, гірки і низини, облаштовуються майданчики для відпочинку та ігор. Це найбільш трудомістка робота.

Після цих заходів прокладаються доріжки, споруджуються альтанки, встановлюються світильники.

Коли ці всі підготовчі роботи закінчені, приступають до поліпшення грунту. І тільки після цього йде найцікавіший етап ландшафтного дизайну - це висадка рослин і облаштування газонів. Рослини повинні бути збалансовані і гармонійно поєднуватися між собою.

Що дозволяє створити дивовижний і неповторний вигляд садовій ділянці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь