Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Комп'ютери б/у чи варто купувати?

Багато користувачів задаються питанням про те, чи можна придбати якісний комп'ютер, який вже, колись був у вжитку. Фахівці стверджують, що дана задача є цілком можливою, якщо знати певні тонкощі. Якщо ви шукайте дешеве і недороге рішення, то підтримана техніка - вигідне для вас пропозицію. Як правило, продаються відремонтовані або перегарантірованние вироби. Вони знаходяться в справному стані і відрізняються високою продуктивністю. Це доступне і бюджетне рішення, яке прослужить своєму власникові ще тривалий час. Переваги такого обладнання є незаперечними. Воно перевірено на надійність. Головне, робіть покупки в надійному місці, щоб не зіткнутися з недобросовісними продавцями.

Коли може знадобитися техніка б/у?

Підтримана техніка купується в різних ситуаціях. Можливо ви є студентом, початківцям користувачем ПК або вирішили відкрити свій бізнес. Більш того, техніка б / у купується при необхідності другого комп'ютера в будинку. В такому випадку витрачати кошти на нове обладнання необов'язково. Такі вироби реалізуються за низькими цінами, а за технічними характеристиками знаходяться на високому рівні. Ви зможете підібрати актуальне рішення на будь-який бюджет смак.

Підтримані комп'ютери купуються для гри, офісної діяльності, виконання складних графічних операцій. Основна відмінність таких виробів від нової моделі - стара версія операційної системи. При бажанні ви можете встановити нову систему на обладнання. Також можна модернізувати ПК за допомогою розширення пам'яті, установки нової відеокарти, швидшого процесора. Сьогодні придбати компьютер бу можна швидко та вигідно.

При покупці комп'ютера беріть на озброєння технічні характеристики пристрою. Намагайтеся вибирати моделі з більш високою швидкістю процесора і достатнім об'ємом оперативної пам'яті. В майбутньому, вам не доведеться витрачатися для заміни даних елементів. Велика системна пам'ять дозволить оперативно завантажувати різні додатки.

Що стосується зовнішніх даних пристрою, то вибирайте моделі, у яких корпус знаходиться в належному стані. Різноманітні відколи, тріщини повинні насторожити. Дрібні дефекти є цілком припустимі - подряпини, потертості. Скупчення великої кількості пилу - небажаний фактор, що говорить, що пристрій використовувався недбало.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь