Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мобільний 3G роутер?

Мобільний роутер це:

Зручно. Роутери мають компактні розміри і легко поміщаються в кишеню, сумочку, а деякі навіть в гаманець, мають вбудовані акумулятори, від яких можуть працювати 2-5 годин. Такий роутер можна завжди носити з собою і мати доступ в інтернет в будь-якій точці покриття - у відрядженні, на відпочинку або навіть в закордонній поїздці.

Практично. Ви можете отримувати доступ в інтернет на будь-якому пристрої з підтримкою WiFi - ноутбуці, смартфоні, планшеті. І не тільки ви, але і ваші друзі або знайомі. Діліться інтернетом з близькими, підключайте від 1 до 10 пристроїв одночасно і отримуйте доступ в інтернет на будь-якому пристрої з підтримкою WiFi.

Не дорого. Мобільні 3G роутеры коштують дешевше, ніж окремо 3G модем і стаціонарний WiFi роутер. До того ж ви можете носити його з собою і мати інтернет там де ви є.

Як же визначитися з вибором мобільного роутера?

Ця стаття допоможе вам підібрати саме той варіант, який підходить саме вам виходячи з бюджету, швидкості передачі даних або інших технічних параметрів.

Якщо ви обмежені в засобах, хочете зекономити на покупці подібного мобільного пристрою або просто спробувати якість зв'язку в мережі того чи іншого оператора і вам не потрібна висока швидкість передачі даних - ваш вибір це бюджетний 3G роутер. Такі пристрої як правило підтримують швидкість в стандарті Rev.A до 3,1 Мбіт / сек у мережах CDMA і до 7,2 Мбіт / сек у мережах UMTS. Така швидкість дозволяє комфортно обмінюватися поштовими повідомленнями, читати новини, спілкуватися з друзями в соціальних мережах, качати реферати, користуватися онлайн картами і т.п.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь