Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В українських McDonald's з'являться офіціанти

Представники компанії McDonald's оголосили про запровадження революційної опції - в українських ресторанах мережі з'явиться персонал, що обслуговує столики клієнтів.

Вже до кінця 2018 року підприємство з іноземними інвестиціями «McDonald's Ukraine Ltd», яке розвиває на території України американську мережу ресторанів швидкого харчування, запустить в 12 закладах відповідну функцію. При цьому наголошується, що 4 з них - це нові ресторани, інші 8 закладів переобладнують під опцію.

Пояснюється, що новий формат передбачає впровадження послуги подачі співробітниками McDonald's (офіціантами) замовлення до столу. Клієнт буде як і раніше замовляти їжу на касі, проте потім він зможе зайняти собі столик і очікувати замовлення за ним. Персонал закладу зробить ідентифікацію клієнта за допомогою спеціального пристрою, після чого принесе йому страву. Перший ресторан з подібною опцією з'явиться вже в червні поточного 2018 року. До слова, місцезнаходження об'єкта поки зберігається в таємниці.

Примітно, ще одним нововведенням в українських закладах McDonald's стануть термінали самообслуговування, де клієнти зможуть замовити і оплатити їжу, а в зоні видачі забрати її.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь