Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Будова редуктора шуруповерта і принцип його роботи

Пристрій шуруповертов знайоме багатьом професійним будівельникам, які можуть розібрати його і грамотно відремонтувати. У будь-якому випадку зробити це можна тільки, розбираючись у всіх деталях механізму шуруповерта, включаючи редуктор. Даний елемент повинен відповідати за процес передачі обертання від двигуна на пристрій патрона, який приводить в дію ударний механізм інструменту.

Конструкція перфоратора на редукторі має свої особливості. Розташування редуктора може бути горизонтальним і вертикальним. Важкий вага і великі габарити перфораторів з вертикальним положенням редуктора роблять їх більш потужними і надійними, мають велику силу удару. Інструменти таких типів використовують в основному професійні будівельники, а не майстра, діючі в домашніх умовах. В цілому редуктор для шуруповертов в toolparts.com.ua визначає те, в якому режимі працює інструмент. Робота перфоратора зводиться до двох або трьох функцій.

Перфоратор є зручним і простим у використанні приладом, початок його застосування пов'язане з польотами у відкритий космос, де він використовувався космонавтами. Виробляються нові моделі шуруповертів, тому попит на них не падає. Даний прилад є придатним для різних побутових дрібниць, а також ремонту.

Дія редуктора шуруповерта нагадує процес роботи редуктора дрилі, відмінною характеристикою при цьому є комплектація деталі і передавальне число. Редуктор будь-якого з даних інструментів вимагає регулярного огляду. Безперебійна робота даних приладів пов'язана з періодичною перевіркою робочого стану шестерень і мастила редукторів, якої іноді потрібна заміна.

До складу механізму редуктора включені циліндричні, конічні і черв'ячні шестерні. Передавальне число редуктора є постійним. Регулюється число оборотів патрона і частота ударів за допомогою електронного регулятора. Існують моделі приладів, що мають двохшвидкісні редуктори. В процесі роботи не можна перевантажувати прилад, тобто не можна працювати довше 15 хвилин. Через кожні чверть години перфоратор повинен остигати, оскільки безперервно прилад працювати не може.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь