Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Користь занять на орбітреці

Орбітрек (тренажер еліптичний, еліпсоїд) - популярний вид спортивних тренажерів, який об'єднує принципи роботи бігової доріжки, велотренажера і степпера. Комбінування навантажень допомагає задіяти практично всі м'язи тіла і підтримувати їх в тонусі.

Невеликі габарити тренажера і його універсальність дозволяють використовувати еліпсоїд не тільки в тренажерному залі, але і в домашніх умовах.

Багато моделей оснащені міні-комп'ютером, який дозволяє регулювати швидкість руху тренажера і дає можливість підбирати індивідуальні програми тренувань.

На орбітрек рекомендуються регулярні заняття по 30-60 хвилин з періодичністю - три рази в тиждень.

Користь занять на орбітреці

1. Орбитрек для зала - кардіотренажер, зміцнює серцево-судинну і дихальну системи організму.

2. Під час інтенсивних занять на еліптичному тренажері поліпшується приплив крові, а робочі м'язи насичуються киснем.

3. Еліптичний тренажер активно використовують для розігріву м'язів перед силовим тренуванням.

4. Даний вид тренажера комплексно впливає на м'язи верхньої і нижньої частин тіла, що є важливою умовою на шляху до ідеального статурі.

5. Якщо ви вирішите придбати орбитреки для спортзалов, то зможете тренувати різні групи м'язів - рук, спини, преса, стегон, грудні, сідничні і литкові.
6. Еліптична траєкторія рухів дозволяє збільшити ефективність впливу на м'язи завдяки відсутності негативного навантаження на колінні і гомілковостопні суглоби.

7. Завдяки можливості виконувати рухи в протилежну сторону, тренування на орбітреках навантажують ті групи м'язів, які зазвичай не задіяні.

8. Крім забезпечення силових тренувань, регулярні заняття на тренажор покращують гнучкість всього тіла.

9. Завдяки заняття на еліпсоїді, поліпшується фізична форма - підвищується витривалість і координація організму.

10. Еліптичний хід орбитрека істотно зменшує компрессионное тиск на суглоби і хребет, що використовувати тренажер як відмінний засіб для реабілітації після травм.

Якщо під час тренування на орбітрек у вас з'явилися больові відчуття або щемлення в області грудей, сильна задишка, нерівне серцебиття, запаморочення, слабкість або дискомфорт, негайно припиніть тренування і проконсультуйтеся з лікарем.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь