Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати захисне скло для смартфона?

Купуючи стильний і дорогий смартфон кожен хоче зберегти його в ідеальному стані. Захистити екран від тріщин і подряпин допомагає захисне скло. Однак багато захисні скла не тільки додають дискомфорт при використанні смартфона, але ще і негативно позначаються на зовнішньому вигляді пристрою. Так на що слід звернути увагу при виборі захисного скла?

Гарне защитное стекло на meizu m3 note ви можете придбати, перейшовши за посиланням. Тут представлений величезний асортимент якісних захисних стекол за різною ціною. Так що кожен зможе вибрати для себе те, що йому потрібно

Отже, перше на що вам слід звернути увагу при виборі захисного скла-це товщина. Чим тонше захисне скло-тим краще відгук. Крім того зовнішній вигляд пристрою практично не постраждає. Чим тонше буде скло-тим тонше буде виглядати сам смартфон.

Ще одним важливим фактором є олеофобним покриття. На багатьох дешевих захисних стеклах такого покриття немає. А це означає, що ваш смартфон буде збирати кожен слід від ваших пальців під час використання. Погодьтеся, кожен раз протирати пристрій не дуже зручно. Тому вибирайте скло з олеофобним покриттям.

Крім наявності олеофобним покриття скло повинне бути міцним. Кращим вибором буде скло з Gorilla Glass або іншим захисним покриттям. Як правило, такі скла коштують трохи дорожче. Однак як правило дешеві скла починають дряпатися і навіть тріскатися досить швидко. Та й достатнім рівнем захисту дешеві скла не мають.

Багато скла мають спеціальний світлофільтром. Такий світлофільтр знижує напругу очей під час користування смартфоном. Однак на практиці така функція потрібна не всім. Так що подумайте, чи дійсно варто переплачувати за неї.

Ще є скла з покриттям антивідблиску. Смартфоном з таким склом буде набагато зручніше користуватися на сонці. Однак у таких захисних стекол є один недолік. Справа в тому, що багато користувачів відзначають, що такі скла підвищують зернистість екрана.

Орієнтуючись на ці характеристики ви зможете вибрати захисне скло, яке не буде доставляти ніяких незручностей під час використання смартфона.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь