Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги рекламних буклетів

У друкарні надходить безліч замовлень на виготовлення буклетів. Причиною цього є затребуваність такої поліграфічної продукції. За допомогою буклетів можна провести ефективну рекламну кампанію, представити нову лінійку продукції, розповісти покупцям про знижки, а також вирішити багато інших актуальних для бізнесу завдань.

Буклет являє собою в кілька разів складений (сфальцьований) лист. Це робить його зручним рекламним інструментом - компактні буклети зручно поширювати. При цьому даний матеріал досить інформативний. Невеликі «сторінки» буклету допомагають структурувати текст і картинки, роблять їх сприйняття читачами більш ефективним і простим. Якщо ви хочете заказать изготовление и печать брошюр, то рекомендуємо перейти за даним посиланням

Одна з важливих переваг буклету - це його порівняно невелика вартість. Цикл виготовлення найпростішого варіанту включає в себе друк, фальцювання і обрізку по краях. Це дозволяє заощадити і отримати при цьому повноцінний рекламний носій. Як правило, прості буклети без складної обробки використовують для масових роздач. Вони також добре підходять для поштових розсилок, які у нас не так популярні, як в деяких зарубіжних країнах, але все-таки використовуються досить часто. Компактний буклет легко поміщається в конверті і може включати в себе багато актуальної інформації.

Якщо надрукувати буклет на якісному папері, використовуючи при цьому пантонні або металізовані фарби, то він буде коштувати дорожче. Вартість матеріалу також збільшується, якщо використовувати оздоблювальні операції - ламінацію, лакування, тиснення, фігурну вирубку. Дорожчі буклети зазвичай замовляють не для масових роздач, а для використання на виставках, конференціях, семінарах та інших заходах, аудиторія яких точно зацікавлена ​​в продукції або послугах компанії.

Деякі фірми замовляють іміджеві буклети, які поширюються серед потенційних клієнтів в офісі і виконують функції короткої презентації компанії. Для того щоб добре справлятися з цим завданням, такі буклети повинні бути представницькими, тому їх друкують на гарному папері, приділяють велику увагу дизайну.

Таким чином, рекламний буклет - це універсальний матеріал, який може виконувати найрізноманітніші функції. Дешеві буклети розкажуть максимально широкій аудиторії про знижки та найвигідніші пропозиції, а більш дорогі - допоможуть завоювати лояльність потенційних клієнтів, вже зацікавлених в послугах або товарах фірми.

На ефективність помітно впливає дизайн буклетов и брошюр. Тому навіть при виготовленні недорогих матеріалів варто приділити увагу цьому аспекту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь