Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати зарядний пристрій для ноутбука?

У наш час складно уявити людину, яка не мала справи з ноутбуком. Для ділових людей ноутбук - це невід'ємна частина роботи. Дуже зручно, коли під рукою знаходиться вся необхідна інформація: графіки, розрахунки, презентації.

Головною перевагою ноутбуків є їх автономність. Досить зарядити ноутбук ввечері і на протязі дня можна носити його з собою, не переживаючи про джерело живлення.

Втім, наскільки б довго не тримав ноутбук зарядку, все одно через деякий час його доводиться заряджати. Варто відзначити, що на відміну від гаджетів, де дуже часто зарядний пристрій універсальний, у випадку з ноутбуком зарядное устройство для ноутбука HP буде підходити виключно цьому виробникові, тому нерозумно очікувати, що зарядное устройство для ноутбука Samsung зможе Вам допомогти в разі екстреної необхідності зарядити Вашого помічника марки HP.

Якщо у Вас немає зарядного пристрою необхідного виробника, Вам не залишається нічого іншого, як шукати оригінальну зарядку в інтернеті, благо, зараз з цим немає ніяких проблем. Правда, перед покупкою потрібно звернути увагу на наступні характеристики.

В першу чергу потрібно звернути увагу на форму штекера (коннектор між блоком живлення і ноутбуком). Також важливою характеристикою є вихідна напруга зливу вихідного струму. Зарядний пристрій для ноутбука має наклейку, де вказується OUTPUT, це і є показник напруги і струму.

Саме на перераховані вище характеристики потрібно спиратися вибираючи зарядний пристрій. Знати просто модель ноутбука, цього недостатньо, Ви ризикуєте підібрати зарядку не з тією потужністю.

Якщо Ви купуєте зарядний пристрій перший раз, визначити його якість дуже складно, проте, звернувши увагу на вагу, вартість, пластик і кабель, можна відрізнити оригінал від підробки. Якщо у Вас є старий, оригінальний пристрій, нехай і поламаний, просто візьміть його з собою і порівняйте, якщо побачите різницю, варто задуматися, чи оригінал Вам продають. Якісна зарядка не може бути легкою, в такому випадку Вам пропонують китайську підробку. Також Вас повинна насторожити сильно низька ціна, яка може бути застосована лише до підробок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь