Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати правильний тренажерний зал?

Пошук тренажерного залу - процес відповідальний. Потрібно порівняти умови в різних закладах і зупинитися на тому, що є найбільш зручним. Ви інвестуєте свій час, гроші і енергію в заняття спортом. Ви хочете бути впевнені, що зробили найкращий вибір. Тому варто витратити час і дізнатися, на що звертати увагу при вивченні тренажерних залів.

Критерії вибору

Радимо звертати увагу на такі нюанси:

  1. Зручність. Розташування має важливе значення. Наскільки далеко зал розташований від вашого будинку або роботи? Чи можна відвідувати його саме в ті години, які вам підходять? Чи є поруч парковка, зупинка громадського транспорту? Якщо ваш розклад не збігається з розкладом залу, краще пошукати інший варіант. Якщо вас цікавить лучший тренажерный зал, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.
  2. Естетичність. Складно з першого ж візиту помітити всі недоліки закладу. Але навіть перше враження дозволяє судити про заклад. Зверніть увагу на чистоту, акуратність, загальний стан приміщення. Загляньте в роздягальню, душ, туалет. Вони також повинні бути чистими, зручними і забезпечені всім необхідним.
  3. Персонал. Не соромтеся цікавитися досвідом роботи, спортивними досягненнями тренерів. Бажано попередньо навести довідки про них, почитати відгуки в інтернеті.
  4. Устаткування. Це одна з основних причин, через яку ми не займаємося вдома. Чи є в залі обладнання, яке потрібно вам зараз і може знадобитися в найближчому майбутньому? В якому стані воно знаходиться? Чи не занадто мало тренажерів, штанг, гантелей і всього іншого? Варто зазначити, що хорошим варіантом є tetra club - найбільший фітнес-клуб східної України.
  5. Послуги і зручності. У деяких тренажерних залах кімнати для відпочинку, зручні душові кабіни та сауни відсутні. Якщо що-небудь з цього входить у ваш список обов'язкових вимог, переконайтеся в їх доступності. Також важливо перевірити вартість додаткових послуг. Те ж саме стосується занять з персональним тренером, масажу і т. д.
  6. Відвідувачі. В оточенні цих людей вам доведеться займатися кілька разів на тиждень. Так що варто придивитися до них уважніше. Який контингент спортзалу? Стрункі любительки фітнесу та брутальні штангісти - це різні люди. Манера спілкування у них теж різна. Можливо, значна частина відвідувачів, - не надто приємні люди, які будуть псувати вам заняття.

В кінці потрібно порівняти ціни в різних закладах і підібрати найбільш підходящу пропозицію (з урахуванням описаних вище нюансів).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь