Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стиль хай-тек в дизайні інтер'єру

У сучасному світі стиль хай-тек займає особливе місце, адже саме він передбачає використання новітніх досягнень технічного прогресу у всіх областях, в тому числі в дизайні інтер'єру. Людям, які віддають перевагу бути в курсі всіх сучасних тенденцій, які стосуються техніки, приємно створювати навколо себе "майбутнє", використовуючи прийоми стилю хай-тек.

Основна риса стилю хай тек - це його практичність, а значить строкатий, вінтажний і антикварний декор будуть абсолютно недоречними в подібному приміщенні. Цікаво, що більшість сучасних офісних будівель оформлені саме в цьому стилі, проте і його можна вписати в інтер'єр житлового приміщення: вітальні, спальні та інших кімнат.

В епоху високих технологій не дивно, що домінуючими стають металеві і неприродні, що не зустрічаються в природі кольори, хоча базову чорно-білу гаму, що задає ритм, ніхто не відміняв.

Відмова від класичних, застарілих ідей простежується у використовуваних меблях - найчастіше вона представлена ​​в нестандартних формах або має особливий функціонал, як, наприклад, ліжка-трансформери та інші вбудовані в стіни або інші меблі речі.

Дорожнечу зовнішньому вигляду інтер'єру надають глянцеві стелі та підлоги і однотонні, часто темні стіни, вміле поєднання яких лише підкреслить тонкий смак власника кімнати.

Геометризм простежується в предметах декору і навіть в джерелах штучного світла, що відрізняються від традиційних наявністю більш широкого спектра або представлені галогенними лампами.

Велика кількість скла, металу і пластика можуть зробити приміщення неживим, але це допомагають виправити абстрактні картини з рідкісними, але активними яскравими деталями, а так само килими з довгим ворсом, що дозволяють додати жорстким геометричним формам контрастної м'якості.

Зрозуміло, стильні плазми, електронний годинник, предмети побутової техніки та іншої електроніки з глянцевими чорними корпусами і витонченими лініями ідеально доповнять цей простір високих технологій, який так підходить пунктуальним, діловим і націленим на прогрес і майбутнє людям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Стиль хай-тек в дизайні інтер'єру

Залишити відповідь