Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кросівки Lotto: переваги

Цей відомий італійський бренд займається виробництвом не тільки одягу для професійних тенісистів і футболістів. Одним з пріоритетних напрямків його діяльності є виготовлення взуття, так би мовити формату «lotto-sport».

З історії створення

Італійська компанія Джованні і Джорджіо Каберлотто була створена в 1973 році. Володіючи власним футбольним клубом Тревізо, брати розуміли, що домогтися успіху в спорті можна тільки, прищепивши гравцям дух патріотизму до гри. Вони вибрали для цього нестандартний спосіб - виготовлення спортивного одягу і взуття. Придбати кросівки чоловічі ви можете на цьому сайті https://lotto-sport.com.ua за привабливою ціною.

Надихнувшись цією ідеєю, брати взялися за справу. Успіх їх підприємства настав швидко. Основною причиною цього стало знання траєкторії руху, тактики і стратегії гри. Брати Каберлотто знали, що на якість гри може істотно вплинути екіпірування.

З початку XXI століття приватна компанія перейшла у власність спільноти підприємців Італії, яку очолив Андреа Томато. Саме йому належить ідея змінити назву з Caberlotto на Lotto Sport Italia S.P.A., що існує сьогодні.

Варто також додати, що вже більше 30-ти років компанія є почесним партнером турніру Italian Open. І разом з цим близько 10 років вона підтримує знаменитий у всьому світі тенісний турнір в Вімблдоні.

Переваги взуття Lotto

Якщо детально розглянути кросівки lotto, відгуки їх власників невпинно вказують на практичність цього взуття. Каркас виготовлений з поліуретану преміум-класу з посиленим носком для додаткового захисту. Крім того тут використовується технологія, орієнтована на стабілізацію руху і антискручування.

Серед останніх дизайнерських новинок можна відзначити аплікацію. Використання цього прийому робить зовнішній вигляд кросівок ще більш привабливим. Що ж стосується конкретних малюнків, то підтекст кожного може трактуватися по-різному.

У підошовній частині вбудована устілка і проміжний шар з етилену вінілацетату (спіненого матеріалу). Це забезпечує належну легкість і амортизацію. Кросівки Lotto придбати варто ще й тому, що в них задіяно спеціальний пристрій, що дозволяє стопі правильно згинатися і розгинатися.

На додаток до цього немазка гумова підошва, для якої застосовується технологія ReactiveArch, надає неперевершену стабільність. Аналогію тут можна провести і зі зчепленням, але тільки для покриттів в приміщеннях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь