Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дерев'яні вікна: у чому їх переваги?

Незважаючи на те, що більшість склопакетів є пластиковими і на них великий попит серед клієнтів, вікна з дерева не здають своїх позицій. До того ж зараз їх оснащують фурнітурою відмінної якості.

Ті, хто вже втомився від безликих пластикових пакетів стали вибирати вікна з деревини, особливо це помітно в котеджних селищах і заміських будинках, де комфорту та екології приділяють особливу увагу. І останнім часом дерев'яні вікна зі склопакетом стали випускати все в більшій кількості, і попит на них зростає. Це пов'язано з цілим рядом переваг таких вікон. Розглянемо їх більш детально. Замовити якісні дерев'яні вікна можна в компанії Domberg вже зараз.

Перш за все, вони безпечні і екологічні. Кожен з нас знає, що деревина повністю безпечна для людини, а деякі породи здійснюють цілющий вплив. Якщо вікна зроблені з сосни або модрини, тоді в приміщенні буде цілюще повітря. Це особливо корисно для тих, хто страждає застудами та хворобами дихальної системи. Пластикові вікна не здатні на таке.

У дерев'яних вікон низький показник теплопровідності. Вони прекрасно можуть витримати перепади температури, а також не дають холодній повітряній масі проникнути всередину, і заодно утримають тепло всередині кімнат.

Дерев'яні вікна перевершують пластикові за показниками шумоізоляції. У них також вставляють склопакети, як і в пластикові. Тим, хто проживає в галасливих містах можна рекомендувати придбати вікна з деревини, оснащені кількома контурами скління. За рахунок цього, ніякий шум з вулиці не буде проникати у ваш будинок.

Крім цього, такі вікна не дуже вимогливі в плані догляду за ними. Коли виникає необхідність, потрібно просто використовувати вологу ганчірку, змочити її в мильній воді і потім протерти вікна сухою тканиною. Цього цілком вистачить, щоб вікна з деревини були чистими.

Що стосується ремонтних робіт, вони не становлять труднощів. На відміну від пластикових вікон, дерев'яні легко ремонтуються, якщо раптом з'являються дефекти. Варто сказати і про те, що у дерев'яних вікон дуже хороші показники міцності, стійкості до зношування. Вони володіють малою вагою. Це досягається за рахунок використання сухої деревини, що в свою чергу збільшує міцність. У них тривалий термін служби, так як вони заздалегідь оброблені антисептиком.

З приводу вартості слід сказати, що ціна на дерев'яні вікна трохи вища, ніж на стандартний пластиковий склопакет. Це й не дивно, адже деревина коштувала завжди дорожче, ніж звичайний пластик. Однак, ціна не настільки позамежна, щоб такі вікна не змогли собі дозволити покупці. Зате встановивши у себе вікна з дерева, ви отримуєте натуральний, екологічно безпечний і красивий товар.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь