Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати якісні саджанці

Перед тим, як додати в свій дім трошки краси в виді гарних квітів, варто задуматися про купівлю, посадку і догляд за рослинами. Які ж нюанси приховані в цих словах?

Як обрати якісні саджанці

Для того, щоб придбати якісні цибулинні рослини, важливо дотримуватися нескладних правил, щоб в результаті отримати здорову і гарну квітку. Таким чином, варто звертати увагу на такі фактори:

  1. Планувати придбання цибулинних культур варто на період висадки рослини. Краще запастись посадковим матеріалом безпосередньо перед вісадкою в грунт через те, що зберігання може суттєвознизити його якість, а створити ідеальні умови вдома для таких рослин доволі складно.
  2. Цибулинні рослині схильні до травматизації і пошкоджень, тому важливо пильно приддивлятися до стану цибулинки перед купівлею. Клубні і самі цибулки мають бути рівними, пружними, чистими і важкими, з гладенькою поверхнею без будь-яких пошкоджень. Також, на погану якість цибулиниможуть вказувати темні плями, крапки, механічні пошкодження і неприродній колір посадковогоматеріалу. Допускаються сухі порізи без плісняви і грибка.
  3. Варто звертати увагу на розмір. Гарні, міцні і повноцінні рослини, як правило, виростають з габаритних і великих цибулин. Але надто великі екземпляри можуть свідчити про підкормкустимуляторами росту.

Якщо ви хвилюєтеся про те, чи зможете обрати здоровий посадковий матеріал, краще за все звернутисядо професіональів своєї справи. На данний момент існує багато інтернет-магазинів, де можна обрати якісні цибулинні всього за декілька хвилин. Зайшовши на https://vseroste.com.ua/, можна побачити велике різноманіттяцибулинних квітів, які зазвичай дуже важк купити на базарі чи в звичайних квіткових магазинах. Зробити швидке замовлення можна на сайті і вже на наступний день вас чекатимуть здорові цибулинидля висадки.

Здорові і якісні цибулини квітів для гарного підвіконня чи саду ви зможете вибрати тут - https://vseroste.com.ua/tsibulinni-50.

Посадка і догляд за цибулинними квітами

Саджати цибулки варто восени, якщо планується цвітіння весною. Це стосується саду. Якщо ви плануєтевироститти циблинні в горщиках на підвіконні, варто орієнтуватися на наступні показники:

  1. Рання висадка - рослини зацвітуть до Нового року і Різдва, садити цибулинки треба в кінці літа.
  2. Середня - цибулинні зацвітуть в кінці січня, садити рослинку треба в жовтні;
  3. Пізня - висаджувати посадковий матеріал треба в листопаді для цвітіння до 8 березня.

Висаджувати цибулинки варто в помірно вологий грунт з облаштованним дренажем. Перед висадкоюрекомендується охолоджувати цибулки при температурі 17 градусів на протязі двох тижнів. Цибулиннідуже чутливі до надмірної вологи, тому важливо в міру поливати квітку після висадки. Орієнтиромстане повністю сухий грунт. Після висадки рослину треба відразу ж полити. Вирощувати цибулинні в домашніх умовах не так і складно. Варто дотрибуватися після висадки таких нюансів:

  1. регулярний полив;
  2. достатня кількість світла;
  3. внесення в грунт добрив і підкормок.

Таким чином до весни можна отримати гарні і сильні квіти з розкішним цвітінням. Обрати найкращіваріанти квітів для вашого підвіконня допоже весняна колекція цибулин квітів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь