Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги супутникового телефону Iridium 9575 Extreme

Супутниковий телефон Iridium 9575 Extreme - новітня модель захищеного супутникового телефону від всесвітньо відомої системи супутникового зв'язку Iridium. Iridium 9575 Extreme має новий ударостійкий корпус і обзавівся додатковим функціоналом, якого не було у  моделі Iridium 9555.

У новій моделі з'явився GPS-модуль, який дозволяє визначати координати місцезнаходження телефону, відсилаючи їх на заданий номер за допомогою спеціальної тривожної кнопки і в будь-який час використовувати телефон в якості повноцінного супутникового GPS-трекера (супутникової системи визначення координат), який на відміну від звичайних трекерів працює в будь-якій точці земної кулі і не залежить від наявності стільникових GSM мереж. Придбати cпутниковый телефон Iridium 9575 Extreme можна не тільки туристам, але і багатьом організаціям, що мають відношення до нафто- і газодобувної галузі, мають штат співробітників, що працюють в дуже віддалених регіонах нашої країни та інших важкодоступних точках світу. В даному випадку супутниковий телефон системи Iridium просто незамінний.

Супутникова система Iridium Global - унікальна, єдина у світі система зв'язку, що має глобальне покриття, без будь-яких винятків. Будь-яка точка планети. Будь-який час доби. Будь-які погодні умови. Irdium Global працює. Завжди. А замовити даний телефон можна тут https://spotme.ua/satellite-phones/ вже зараз.

Основні характеристики Iridium 9575 Extreme

Дисплей:

  1. Кількість символів, які одночасно відображаються на дисплеї - до 200;
  2. Індикація рівня сигналу, заряду батареї і гучності.

Передача даних:

  1. Швидкість передачі даних (факс-модемний зв'язок) - 2400 біт/сек;
  2. Можливість підключення до персонального комп'ютера за допомогою USB-кабелю;
  3. Прийом/передача e-mail;
  4. Прийом/передача факсів;
  5. Вбудований e-mail клієнт для текстових повідомлень.

Пам'ять і записна книжка:

  1. Ємність записної книжки телефону - 100 адрес з можливістю занесення декількох телефонних номерів, e-mail адрес і заміток;
  2. Ємність записної книжки телефону - 155 адрес з одним полем.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь