Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як взяти кредит або позику терміново без відмов і перевірок в Україні?

Українці все частіше вирішують свої фінансові труднощі за рахунок кредитів. Позичити невелику суму до получки можна протягом чверті години через інтернет. Це простіше, ніж брати гроші в борг у сусідів.

Не потрібно нікого ставити до відома, що є матеріальні проблеми, вислуховувати лекції про економію грошей. В даному випадку позикодавцем є мікрофінансових організація. Онлайн займы без відмов і серйозних перевірок видається за спрощеною схемою в МФО. Кредити готівкою на більш тривалі періоди під низькі відсотки вдасться взяти в банку. Краще подати онлайн заявку в різні установи, щоб зорієнтуватися, куди потім слід відправляти документи.

Що підвищує шанси на схвалення кредиту?

Розраховувати на онлайн кредит без відмови можуть особи з гарною репутацією в фінансовому середовищі. Існує Бюро кредитних історій, через яке МФО і банки обмінюються відомостями про клієнтів. Так можна швидко виявити неблагонадійних і шахраїв, знизити ризики неповернень. Відповідно, клієнти з гарною кредитною історією в пріоритеті у всіх установах. Інші фактори, за рахунок яких можна отримати схвалення за заявкою:

  1. поручитель;
  2. заставне забезпечення;
  3. багаторічний стаж;
  4. працевлаштування на стабільному підприємстві.

Причиною відмови може стати і клієнтський вік. У групі ризику молодь (18-25 років), яка в силу своєї фінансової безграмотності не звикла платити за рахунками, і пенсіонери старше 60 років. В останньому варіанті доцільно укладення договору зі страховою компанією.

Кредити без відмови в банках

Які банки лояльні до клієнтів:

Кредити від Приватбанку. Особи, які отримують зарплату і пенсію, можуть оформити позику без довідки про заробіток. Кредити видаються до 2 років. Максимальний розмір позики 100 тисяч гривень. Процентна ставка - від 20% в рік. Простіше оформити кредитну карту і з неї зняти готівку через банкомат, якщо потрібна невелика сума до 15 тисяч гривень. Розрахунок ліміту по карті проводиться індивідуально.
Банк ПУМБ. Пропонує кредити до 50 тисяч гривень офіційно працевлаштованим жителям України з 21 року. Для оформлення кредиту потрібно пред'явити паспорт, ІПН і довідку про середньомісячний заробіток за останні півроку. Імовірність схвалення позики 76,5%.
Райффайзен Банк Аваль. Приватна особа може взяти кредит до 25 тисяч гривень. Мінімальна сума - 5 тисяч гривень. Період кредитування 24-48 місяців. Реальна відсоткова ставка 39,96%. Обов'язково документальне підтвердження доходу.

Швидкі позики без відмов на будь-які потреби по всій Україні

Простіше взяти позику без відмов у фінансовій установі. Сьогодні багато компаній працює в сегменті короткострокового кредитування. Важливо звертатися в ті, які мають ліцензію Нацкомфінпослуг. Позики онлайн видаються з 18-річного віку без довідок про достаток, поручителів і застави. Є організації, які позичають без відмови і перевірки КІ. Найбільш популярні сервіси видачі короткострокових позик:

Moneyveo. Перший сервіс онлайн позик в Україні. Видає позики до 15 тисяч гривень на термін до 30 днів. Вік клієнта 18-90 років. Перший мікропозик до 5 тисяч гривень під 0%. Пропонується участь і в інших акціях лояльності. Позики видаються цілодобово.
AlexCredit. Позичає до 30 днів. При першому зверненні можна оформити мікрокредит до 3 тисяч гривень зі знижкою 100%, повторно до 10 тисяч гривень за умови своєчасного повернення боргу. Виведення коштів протягом 15 хвилин на карту будь-якого українського банку.
CreditKasa. Перша позика до 10 тисяч гривень під 0%. Час оформлення - 8 хвилин. Позики надаються з 18 років при наявності внутрішнього паспорта, ІПН, банківської карти і безперебійної мобільного зв'язку. Повернути борг можна одним платежем через особистий кабінет. Списання коштів з картки протягом доби.
Взяти кредит в Україні, незважаючи на економічну та політичну кризу, не проблема. Поява мікрофінансових організацій стало поштовхом розвитку онлайн кредитування. Оформити невелику позику до зарплати може будь-хто старше 18 років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь