Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як отримати великий кредит без довідки про доходи

При оформленні великих позик клієнти повинні надавати банку вагомі підтвердження власної платоспроможності. Це – гарантія для фінансової установи, що борг буде повернено у повному обсязі, з прибутком та за затвердженим графіком. Але у більшості українських банків максимальний розмір позики може сягати 20 000 – 50 000 гривень.

Банк Кредит Дніпро дає можливість отримати кредит готівкою без довідок розміром від 3 000 до 75 000 гривень https://creditdnepr.com.ua/pryvatnym-osobam/kredyty/kredyty-gotivkoyu. Гроші можна використовувати на проведення будівничо-ремонтних робіт, купівлю меблів, техніки тощо – цільове призначення позики треба вказувати обов’язково.

Альтернативи довідці про доходи

Платоспроможність громадянина ліпше всього визначити саме за цим документом, адже у ньому вказані точні суми, які щомісячно отримує майбутній боржник. Але близько третини українців не мають офіційного працевлаштування. Для них отримання довідки про доходи – складна справа. Проте банку можна надати й інші вагомі гарантії повернення коштів, а саме – знайти поручителя.

Головні вимоги до такого гаранта: платоспроможність, підтверджена довідкою про доходи, та хороша кредитна історія. Якщо боржник не виплачує позику, обов’язки погашення кредиту цілком покладається на поручителя. Він дає згоду на це, підписуючи Договір у момент оформлення боргу.

Переваги та недоліки бездовідкових позик

Можливість отримання великої суми банківських коштів без підтвердження доходу має наступні переваги:

  1. Не потрібно декларувати дохід, а отже, й віддавати його частку у формі податків.
  2. Спрощується процес збору документів, необхідних для оформлення кредиту.

Але отримання бездовідкових позик має й суттєві недоліки:

  1. Виникає необхідність шукати платоспроможного поручителя.
  2. Сума кредиту може бути обмеженою до 50% від максимально можливої.

Оформлення позики без довідки про доходи – можливість отримати велику суму грошей у борг для задоволення нагальних потреб. Клієнту потрібно мати при собі лише паспорт та індивідуальний номер платника податків. Якщо немає ніяких підтверджень платоспроможності позичальника, можна розраховувати на готівкову суму до 10 000 гривень. А для отримання більшого кредиту рекомендується знайти надійного гаранта.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь