Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

10 головних помилок при ремонті квартири, про які сильно шкодують замовники

Ремонт - відповідальний захід, терпіння і зайвих фінансів. Незнаючий людина без відповідної освіти обов'язково зіткнеться з проблемами під час проведення цих робіт. Гірка правда полягає в тому, що ці похибки стануть дуже дорогими - віднімуть час, гроші і докладені зусилля так, що доведеться робити все заново. Щоб цього не допустити, необхідно знати про основні помилки, які зустрічаються найчастіше. Або звернутись до професіоналів із компанії КТС, які надають услуги по ремонту квартиры.

Відсутність наочного дизайн-проекту квартири

Категорично не варто поспішати. План наочно продемонструє всі «косяки» квартири, надасть інформації про вартість і кількість необхідних будівельних матеріалів. Точна інформація дозволить дізнатися труднощі, які з певною ймовірністю, відтягнуть закінчення ремонту.

Відсутність технічної документації

Дозвіл на ведення будівельних робіт, перепланування та інші відповідні папери просто необхідні для підтвердження законності заходів. В іншому випадку житлові інспекції має право призупинити роботи аж до прийняття вимушених заходів.

Купівля неякісних будівельних матеріалів

Дана помилка не призведе до сумних наслідків відразу. Вони проявляться в майбутньому, коли почнуть лопатися покриття, злітати плінтуса і т.д. Економія на матеріалах змусить розщедритися ще більше, так як доведеться робити новий ремонт, а також наймати будівельників для зняття всіх неякісних виробів.

Неправильне оформлення інтер'єру

Часта проблема, характерна для людей, погано розбираються в дизайні і поєднанні кольорів.

Це можуть бути:

  1. Використання занадто яскравих або тьмяних кольорів. Сюди відносять чорний або білий підлогу, стелі і стіни, які виділяються на загальному тлі.
  2. Поєднання «непоєднуваного». Дурні комбінації дизайнерських стилів, наприклад, Скандинавського з класичним, етнічних з сучасними «технологічними» і т.д.

Помилка вибору відповідних працівників

Щоб найняти професійну бригаду, потрібно витратити час на пошук організації, яка має авторитет і повагу серед клієнтів на ринку. У таких компаній не соромтеся питати сертифікати та дозволи на ведення діяльності, а також перед початком ремонту не забудьте підписати завірений договір з підрядником.

Відсутність контролю

Навіть якщо є впевненість в компетентності будівельників, необхідно ретельно перевіряти їх роботу. Це зовсім не узгодження кожної операції, а, - контроль за раціональним витратою будівельних матеріалів, перевірка результатів роботи. Цю обов'язок повинен виконувати кожен господар, якщо він бажає якісний ремонт.

Нерозрахованих наперед бюджет

Головне правило ремонту: сума, що вийшла після підрахунку повинна бути помножена на 2. Це робиться для того, щоб покрити майбутні витрати, які ТОЧНО виникнуть.

Об'єднання ванної та туалету

Цією «хворобою» страждають більшість російських квартир. Спільний санвузол, з одного боку полегшує будівельні роботи, з іншого, зовсім незручний для великих сімей. Не варто об'єднувати ванну і туалет, якщо в цьому немає потреби.

Одиночна робота

Ремонт поодинці швидко нікому не вдавалося зробити. Не варто витрачати себе і домочадцям нерви. Так, можна зробити щось самостійно, наприклад, пофарбувати стіни або поклеїти шпалери, але інші складні роботи краще довірити професіоналам.

Електрика

Не полінуйтеся приділити увагу правильно вибудуваної проводці так, щоб вона прослужила довгі роки, не ламаючись. Особливо це стосується включених одночасно електроприладів, ось тоді і починаються «танці» з перебоями. Ці помилки - найпоширеніші. Тому варто звертати на них увагу в першу чергу, якщо хочете отримати ідеальний результат в квартирі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь