Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги використання клінкерної плитки

Клінкерна плитка є дуже популярним рішенням для покриття поверхонь як всередині будинку, так і (і навіть зокрема) зовні. Завдяки високій міцності, стійкості до низьких температур вона має дуже широке застосування.

Клінкерна плитка є будівельним матеріалом, виготовленим з глини, отриманої з природних родовищ. Від якості цієї глини в великій мірі залежить кінцева якість клінкеру. Під час процесу виробництва додаються також компоненти, які впливають на колір клінкерної плитки та її міцність. У разі масового виробництва використовуються автоматизовані технологічні лінії, які забезпечують однорідність кінцевого продукту і відтворюваність його властивостей. Але також має хорошу якість клінкерна плитка ручного формування.

Після формування і сушіння вихідний матеріал піддається процесу випалу, який доходить до температури 1000°С. Завдяки цьому виходить продукт з дуже високою міцністю і невеликим водопоглинанням. Клінкерні вироби відрізняються міцністю на стиск в розмірі 35-65 Мпа, а водопоглинання клінкеру не перевищує 6%.

Клінкерна плитка та її властивості

Клінкерна плитка є будівельним матеріалом, який характеризується високою міцністю. Клінкерна плитка має дуже високі естетичні якості. Клінкерна плитка в даний час є одним з кращих матеріалів, призначених для обробки поверхонь, як зовні, так і всередині будівель. Купівля клінкерної плитки тут www.tevis.com.ua дає впевненість в тому, що ваші стіни або фасад дуже довгий час будуть зберігати ідеальний зовнішній вигляд.

До основних переваг клінкерної плитки слід віднести її величезну міцність. Вона стійка до стирання. Крім того, характеризується високою стійкістю на вигинань і в цьому відношенні значно перевершує керамічну плитку, яка відносно легко піддається тріщинам. Завдяки цьому клінкерну плитку ви можете без побоювань застосовувати навіть в місцях громадського користування.

Крім того, клінкерна плитка для зовнішнього використання відрізняється високою стійкістю до низьких температур. Клінкерна плитка повністю морозостійка, а також стійка до впливу хімічних речовин. Ще перевагою клінкеру є його антиковзні характеристики.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь