Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати шланг для пилососа?

Від справності шланга залежить ефективність пилососа, адже якщо ця деталь має механічні пошкодження, тяга стає значно гіршою, а пил проникає через наскрізні отвори. Однак, якщо шланг Вашого пилососа зламався або загубився, не спишіть списувати обладнання з рахунків, адже підібрати шланг - завдання зовсім нескладне. У цій статті ми розповімо про те, які бувають шланги для пилососів.

При виборі пилососа всі шланги можуть здаватися однаковими, але при детальному розгляді, виявляється, що відмінностей у них більше, ніж достатньо. Єдина спільна риса шлангів для пилососів - гофрована поверхня. Ця особливість обумовлена ​​необхідністю постійно стискати і розтискати шланг, переміщаючи пилосос.

Отже, при виборі шланга для пилососа, перш за все слід звернути увагу на діаметр запчастини, адже від цього буде залежати потужність всмоктування: чим менший діаметр шланга, тим ефективнішим буде прибирання. Однак, зверніть увагу на те, що діаметр входу повинен збігатися з діаметром наконечника шланга в місці його кріплення. Довжина запчасти для пылесосов також має величезне значення: чим довший шланг, тим зручнішою буде його експлуатація, таким чином, короткий шланг може принести не мало дискомфорту своєму власникові. Деякі сучасні шланги оснащені пультом для регулювання потужності всмоктування, проте такі запчастини коштують трохи дорожче, ніж стандартні моделі.

Матеріал, з якого виготовляють шланги називається поліпропілен. Жорсткість шланга залежить від щільності поліпропілену, з якого він виготовлений. Чим жорсткіший шланг, тим він більш надійний і довговічний, тому що м'які шланги часто перетискаються і можуть вийти з ладу за рахунок зламів на вигинах.

Якщо Ваш пилосос є миючим, то шланг повинен бути оснащений спеціальною трубкою для підведення води, в іншому випадку, використовувати повний функціонал такого пилососа буде неможливо.

У  спеціалізованих інтернет-магазинах, Ви можете придбати шланг для пилососа на будь-який смак. В асортименті таких магазинів представлені якісні шланги для пилососів відомих брендів-виробників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь