Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Туризм як різновид корпоративного відпочинку

Відпочивайте, щоб не "згоріти" на роботі
Роботодавець зацікавлений в якісній роботі підлеглих. Правила внутрішнього розпорядку, штрафи, мало кого мотивують виконувати обов'язки сумлінно. Підвищення зарплати, премії не завжди позитивно впливають на працю робітників.
Компанії, що розвиваються, навантажують співробітників великим об'ємом інформації. Підлеглі іноді не помічають втоми і зниження рівня працездатності. Але в інтенсивному робочому ритмі важливий відпочинок.

Працівники на підприємствах перестали приділяти значення відпускам. А хороший відпочинок значно впливає на працездатність. Раніше профспілки виділяли пільгові та безкоштовні путівки на курорти, але це втратило силу.
Здавалося б, що відпустка - час, коли роботодавець не несе відповідальності за співробітника. Але правильно організований відпочинок може значно змінити ставлення людини до роботи і вплине на ефективність цілої компанії.
На великих підприємствах відпочити йдуть відразу десятки співробітників. Роботодавцю буде на руку, якщо колектив відпочине разом в розслаблюючій обстановці, згуртується і обговорить за вечерею хвилюючі питання по роботі.

Корпоративний відпочинок - найкращий вибір для здорового колективу
Відпочинок за згодою співробітника може бути різним. Відправляючи працівника на навчання, керівник отримує відпочив і співробітника. Але варто відзначити, що такий вид відпустки обходиться дорого для компанії.
Як правило, однією з найвигідніших відпусток вважається корпоративний туризм. Туроператори часто роблять знижки компаніям, які замовляють тур від 10 осіб. Корпоративный отдых в Карпатах можна вигідно замовити в компанії "До Карпат".

Мінусами корпоративного відпочинку є великі грошові та часові витрати декількох відділів. Роботодавець не може бути впевнений в подяці співробітників.

Плюси значно перевищують мінуси. Співробітники, які вдало провели відпочинок, більше віддаються роботі. З'являється прагнення виконувати обов'язки на результат, тим самим роблячи престижніше підприємство. Компанії, що надають корпоративний відпочинок співробітникам, значно підвищують рівень конкуренції на вакантні робочі місця. Тим самим вони мають можливість вибрати кращих претендентів при прийомі на роботу і ймовірність довгострокового співробітництва.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь