Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи можна позбутися від медведок в городі

А ви знали, що капустянка визнана одним з найбільш небезпечних шкідників городу? Деяким городникам доводиться постійно вести нещадну боротьбу з цим шкідником. Капустянки живуть в землі, але вони можуть літати і плавати. Труднощі вилову капустянки в тому, що вона риє нори на 70 см углиб і вистоює під землею справжні лабіринти. Капустянки дуже плідні. В одній кладці близько 500 штук яєць.

Капустянки практично всеїдні і їдять все рослини, крім часнику. Вони також їдять гусениць, черв'яків і личинки інших комах.

Боротися з ними можна різними способами. Але чи є такі способи, які допоможуть назавжди позбутися від медведок і чому в нашому городі їх практично немає? Найбільший асортимент засобів по боротьбі з шкідниками - в Інтернет-магазині https://sevenmart.com.ua/.

Напевно, нам пощастило. Капустянка - цей той шкідник, з яким ми ще не боролися. За приблизно 10 років своєї городницьких життя ми, звичайно, зустрічалися з цим небезпечним шкідником, але це були поодинокі випадки.

Почитавши наукову літературу, я зрозуміла, що медведок в нашому городі немає тому, що наші сусіди в великій кількості тримають курей. Звичайно, нам в цьому плані пощастило. Коли настає осінь, ми пускаємо курочок в наш город і вони удобрюють ґрунт.

Справа в тому, що назавжди позбутися від капустянки допомагає правильна підживлення грунту. Це справа не одного року роботи. Просто в нашому випадку цю роботу роблять сусідські курочки.

Отже, капустянки не живуть в грунті з підвищеним вмістом азоту. Шкідник просто гине. Особливо добре допомагає позбутися від медведок курячий послід. Крім того, шкідників дуже не подобається сильний запах курячого посліду. Якщо курей по сусідству у вас немає, то протягом усього сезону вегетації потрібно обприскувати рослини розчином води з розведеним у ній послідом. В 1 відрі потрібно розвести 1 склянку гною. Звичайно, медведку ви можете побачити на своїй ділянці, однак гнізда вона будувати не буде.

Кажуть, що перемогти медведку в городі можна також і за допомогою рослин. Найбільше шкідники не люблять клумби з чорнобривцями, календулою і хризантеми. А також не приваблює медведок запахи м'яти, петрушки, які можна посадити по різних куточках ділянки. Часник - ще одна рослина, яке відлякує медведок. Не люблять вони і запаху ялини і сосни.

Можливо, що ці способи не допоможуть. Але факт залишається фактом. На нашому городі медведок просто немає.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь