Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Окуляри Ray-Ban - вишукані та оригінальні

Окуляри Ray-Ban і, зокрема, моделі Clubmaster - є однією з найбільш популярних з усієї лінійки.

З появою нового літака, який вміє літати вище і долати ще більші відстані, американські військові льотчики стали помічати, що сонячне світло заподіював їм головні болі та інші захворювання. Це спонукало їх створювати спеціальні окуляри з зеленими лінзами, здатних захищати очі від світіння, не порушуючи видимості. Саме так з'явилася торгова марка Ray-Ban, яка згодом стала всесвітньо відомою.

У 1937 році були продані нові противідблискуючі окуляри. Вони мали пластикову раму. Рік по тому ці аксесуари отримали нову металеву оправу і ім'я: Ray-Ban Aviator.

Далі окуляри цього бренду стали користуватися неабияким попитом, як серед пілотів, так і тих, хто багато часу проводить на відкритих просторах. Далі виробник почав випускати нові моделі, які і в даний час не втратили своєї актуальності.

Замовити аксесуари моделі Clubmaster в Україні можна на rb-ink. Ця модель тепер приписується символам цілого покоління, вкоріненого в 50-х і 60-х роках. Ретро-мода, яка не залишає нас, зокрема призначення саме цієї епохи, тільки зміцнює позиції створення бренду Ray-Ban. Немає нічого дивного, що дана торгова марка не упускає можливості переглянути класичну модель, щоб надати їй більш сучасний вигляд.

Наприклад, кілька років тому були створені дві оновлені версії класики: Clubmaster in Aluminium і складні окуляри Ray-Ban Clubmaster Folding.

Нова алюмінієва модель, яка вперше була створена в половині минулого століття, характеризується матовою алюмінієвою оправою. Контраст між полірованим алюмінієм і яскравою переніссям, в тому числі і символічні заклепки роблять новий дизайн неймовірно оригінальним.

У сучасній колекції Clubmaster представлені моделі сріблястого, латунного, чорного і бронзового кольорів з прозорими і поляризованими лінзами. Дійсно є з чого вибирати - причому не тільки для себе, але і в якості подарунків. Колекції включають чоловічі, жіночі та дитячі моделі.

Родзинкою даної моделі є їх універсальність і форма, здатна підкреслити ніжність жіночого і зухвалість чоловічого обличчя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь