Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Цифровий друк для швидкої підготовки іміджевої поліграфії

Поліграфічна продукція - один з вірних помічників будь-якого представника бізнесу, незалежно від сфери його діяльності та економічних показників.

Якісно виконана оперативна поліграфія стає відмінним інструментом для підтримки корпоративного духу у співробітників компанії, а також служить для просування її продукції. Конкуренція практично у всіх секторах економіки вельми велика, і, щоб запам'ятатися потенційним споживачам пропонованих товарів або послуг, доводиться прикладати масу зусиль. Поліграфічні матеріали, регулярно трапляються цільової аудиторії на очі, сприятимуть запам'ятовуванню певного бренду і реалізованого під цією маркою продукту.

Як віддрукувати поліграфічну продукцію оперативно і якісно

Маркетингові кампанії зазвичай продумуються заздалегідь. Під них планується бюджет, заготовлюються потрібні для промоції матеріали, включаючи поліграфію. Але все ж трапляються ситуації, коли виникає термінова необхідність в енному кількості нових листівок, буклетів, візиток, плакатів, календарів, каталогів і т.п. До того ж, швидкість їх виготовлення не повинна буде негативно впливати на якість, адже на вигляд матеріалів складається враження про саму компанію. В таких обставинах оптимальним виходом буде цифровий друк в надійної друкарні.

Цей спосіб виготовлення іміджевої або інформаційно-рекламної поліграфії має масу переваг перед більш застарілими методами. Ось ключові переваги цифрового друку:

  1. змінна друкована форма, в яку легко вносити коректування по ходу отпечативанія партії потрібних матеріалів;
  2. можливість створення будь-якого тиражу - від пари-трійки до багатьох сотень або тисяч, без істотного впливу на вартість кожної одиниці;
  3. ідентичність якості всіх примірників партії;
  4. максимальна чіткість відбитків, за рахунок високих показників dpi;
  5. швидкість виконання такого завдання, в результаті переведення значної частини операцій на цифрові носії;
  6. часткова автоматизація процесу: параметри друку налаштовуються на комп'ютері і регулюються його програмними установками.

Рекламна поліграфія без значних витрат

Далеко не кожна компанія або ПП розташовують необмеженим бюджетом на маркетингові цілі. Багатьом, особливо новачкам в економічній діяльності, доводиться суворо контролювати власні витрати. Тому вартість поліграфічних послуг стає для них чи не основним критерієм вибору друкарні, якою буде довірено виготовлення рекламної продукції. При цьому навряд чи хоч комусь хотілося б отримати видрукувані матеріали сумнівної якості.

Тим, кому потрібна високоякісна поліграфія, послуги з її створення готова запропонувати  «Експрес Друк», а докладніше про нього можна дізнатися на сайті http://expres-druk.com. Дана друкарня славиться короткими термінами виготовлення замовлених матеріалів і порівняно невисокими розцінками. Вас приємно здивує відмінну якість кожного надрукованого тут примірника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


2 thoughts on “Цифровий друк для швидкої підготовки іміджевої поліграфії

Залишити відповідь