Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд Motorola Moto G7 Power

Лютий нинішнього року приніс користувачам кілька пристроїв від корпорації Motorola, в число яких увійшов і Moto G7 Power. За назвою цього смартфона ми можемо зрозуміти, що даний апарат може похвалитися містким акумулятором, який, до слова, вміщує 5000 мАч. Іншими словами, Moto G7 Power - середняк, який радує високою автономністю. Отже, давайте ж подивимося, що ще цікавого може запропонувати вищезгаданий апарат.

Дизайн

Цей девайс отримав неповторний зовнішній вигляд. Така унікальність досягається завдяки тому, що основна камера знаходиться в круглому блоці. Там же знаходиться спалах. Трохи нижче ми можемо побачити логотип корпорації Motorola, який нанесений на датчик відбитка пальця. На лицьовій поверхні нас чекає виріз. У цьому місці розташувалася фронтальна камера. На нижньому відступі ми можемо побачити назву компанії. Рамки тут тонкі. Матеріал корпусу - пластик. Придбати Motorola Moto G7 Power можна в інтернет-магазині https://motorola-u.com/ за привабливою ціною.

Екран

Крім того, смартфон отримав 6,2-дюймовий дисплей, роздільна здатність якого становить 1570 на 720 пікселів. Співвідношення сторін 19,5:9. Головні переваги цього дисплея полягають в його широких кутах огляду і контрастності.

Продуктивність та інші параметри

Модель працює на процесорі Snapdragon 632. Графічний прискорювач - Adreno 506. Оперативна пам'ять становить 4 ГБ, в той час як обсяг внутрішнього накопичувача дорівнює 64 ГБ. Потужності цілком вистачає для звичайних додатків і браузерів. Крім того, тут можна пограти в ігри, але тільки на низьких-середніх налаштуваннях графіки.

Головна перевага смартфона полягає, звичайно, в його акумуляторі, який, як ми вже сказали, вміщує в себе 5000 мАч. Завдяки такому акумулятору соціальні мережі і браузер розряджають гаджет лише за 22 години. При помірному використанні пристрою заряду може вистачити приблизно на 2-3 дня. Слід зазначити, що батарейку можна заряджати швидкою зарядкою, яка заряджає гаджет до 30 відсотків за півгодини. Крім того, в апараті є слот для карти пам'яті до 512 ГБ. Однак і це ще не все: смартфон має модуль NFC.

Камери

Основна камера може порадувати лише одним датчиком, роздільна здатність якого становить 12 Мп. Фронтальний об'єктив отримав 8 Мп модуль. При наявності достатнього рівня освітлення камери роблять непогані знімки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь