Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги натяжної стелі

Світ весь час знаходиться в русі. Розвиток і прогрес не стоять на місці, пропонуючи нам все нові і нові елементи, що поліпшують наше існування.

Натяжні стелі від http://zolotar.kiev.ua - це найважливіший елемент будь-якого інтер'єру, показник престижу і респектабельності. Натяжна стеля Київ не тільки шалено красивий і незвичайний. Він практичний і надійний, така стеля не псується від високих температур і зайвої вологи.

Вважається, що перший натяжна стеля з'явився близько тридцяти років тому у Франції. Однак, в історії чітко проглядається ще кілька аналогів сучасного стелі. Так, в Стародавньому Римі для створення стеля у високих залах застосовувалася технологія, подібна до сьогоднішньої. А на Кавказі в дев'ятнадцятому столітті встановлювали стелі, які представляли собою змочену крейдяним розчином тканину, натягнуту на каркас.

Завданням перших стель з ПВХ було приховати недоліки стель в квартирах і офісах, де виправлення таких недоліків основної стелі видавалося справою більш складним, і витратним. Але поступово різноманітність нових видів плівки та інших матеріалів для натяжних стель і продумані сучасні розробки їх дизайну, дозволяють їм зайняти свою нішу серед матеріалів для будівельно-оздоблювальних робіт і стати невід'ємною частиною сучасного інтер'єру.

Переваг, якими володіють натяжні стелі, дуже багато. Це, в першу чергу, його естетичність. Надзвичайна краса натяжної стелі здатна надати новий, оригінальний вид будь-якій кімнаті, а також приховати недоліки поверхні основної стелі. Це також практичність і легкість в догляді - достатньо, при необхідності, протерти натяжна стеля вологою ганчірочкою. Це термоізоляція і шумопоглащение. Це екологічність і надійність. Така стеля не утворює конденсату, не гниє, а його термін служби практично необмежений.

Існує кілька різновидів натяжних стель. Найбільш популярними з усіх є французькі натяжні стелі - це шедевр естетичності і якості на всьому світовому ринку. Вони відрізняються найбагатшим асортиментом: глянцеві, матові, сатинові, однотонні, багатобарвні, з цифровим зображенням (фотодрук на натяжній стелі) або з малюнком, нанесеним акриловими фарбами. Французькі натяжні стелі поєднують в собі неперевершений аристократичний смак французів, надійність і довговічність. Гарантійний термін таких натяжних стель - дванадцять років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь