Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корисність L-lysine і показання до застосування

Одна з найвідоміших властивостей L-lysine - боротьба з вірусними інфекціями герпесу. Щоденна добавка 1000 мг речовини скорочує кількість висипань. Допомагає запобігти рецидивам хвороби, блокує амінокислоту аргінін, яка необхідна герпесу для розмноження. Для боротьби із захворюванням підходить Л-лізин в формі крему.

Дослідження вчених показують, що вживання Л-лізину в їжу сприяє блокуванню рецепторів, що беруть участь в стресовій реакції. Споживання збагаченої на лізин їжі знижує рівень кортизолу в жіночому тілі. Людям хворим на шизофренію, психічними розладами в тандемі з виписаними ліками, лізин допомагає відновити сприйняття реальності, зменшити почуття тривоги. Хоча дослідження знаходяться на початковій стадії, застосування речовини має хороші передумови. L-лизина эсцинат инструкция доступна для ознайомлення за посиланням.

  1. Сприяє покращенню абсорбції і утримання кальцію у внутрішніх органах і кістках. Лізин допомагає утримати кальцій в тілі людини. Завдяки амінокислоті кальцій вимивається з тіла людину.
  2. Сприяє нормальному розвитку кісткової системи, нормалізується транспортування кальцію по кровоносній системі. Це властивість сприятливо впливає як на жіночі, так і на чоловічі органи.
  3. Сприяє загоєнню ран, виробленні колагену. Л-лізин допомагає швидкому загоєнню шкірного покриву в місці рани, виробляючи нові клітини.
  4. Також утворює колаген і білок, які допомагає кісткам і шкірі не старіти завчасно.

Для чого потрібен організму:

  1. Добавки лізину знижують ризик розвитку катаракти.
  2.  Знижує рівень цукру в крові у людей хворих на діабет.
  3. Зниження артеріального тиску.

Показаннями до застосування амінокислоти служать наступні симптоми:

  1. • вірусні інфекції;
  2. • очні хвороби, катаракта, глаукома;
  3. • хребетні грижі, протрузії;
  4. • серцево-судинні захворювання;
  5. • послаблений імунітету,
  6. • порушений метаболізм;
  7. • депресія, тривожність, неврози;
  8. • хронічна втома.

Лізин: спортивне харчування

Правильне харчування і певні харчові добавки, допомагають швидко досягати хороших результатів, людям які займаються спортом. Спортивні добавки - це речовини, і вітаміни в яких потребують м'язи, коли знаходиться в стані стресу.

Зверніть увагу

L-лізин застосовується в спортивному харчуванні, він не замінює вітаміни а доповнює їх, в ньому використовують компоненти, які підходять саме для людей займаються спортом. Щоб отримати потрібний ефект в них додають мінерали, які приносять максимальну користь спортсмену.

Вибираючи Л-лізин в спортивних цілях, потрібна консультація з фахівцем, в цілях обережності. Живильні добавки повинні бути підібрані виходячи з потреб спортсмена, для підвищення тонусу в м'язах, і отримання потрібних результатів. Л-лізин підходить практично всім людям, якщо порівнювати з метаном, який має відмінні властивості, але, незважаючи на це, він погано впливає на внутрішні органи людини, даючи велике навантаження на внутрішні органи. При завершенні постійного прийому метану, відбувається зворотний ефект для організму, м'язова маса починає зменшуватися.

При виготовленні Л-лізину фахівці підбирають харчові продукти, які на 100% можуть засвоюватися внутрішніми органами. Це допомагає наростити м'язову масу, додає приріст енергії, покращує фізичну витривалість. Добавка допомагає зміцнити імунну систему, запустити жиросжигающие процеси, скинути вагу, зміцнити кісткову систему. Якщо перестати приймати л-лізин зворотного ефекту не буде. Користь лізину очевидна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь