Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати приставку для смарт ТВ

При виборі ОС варто враховувати, що під Android пропонується значно більше різноманітних програм, а сама система довела свою ефективність і надійність. Крім того, на користь Андроїда говорить і можливість синхронізації зі смартфонами, які також функціонують на даній платформі. А якщо, наприклад, використовуються Smart TV приставки від https://www.satmarket.com.ua/dir_smart_tv_box_android.htm, то їх ще можна інтегрувати в систему розумний будинок і управляти з будь-якої точки, де є вихід в інтернет.

Формати файлів

Найбільш функціональні і просунуті моделі читають практично всі доступні формати, які використовуються для зберігання і передачі даних (найпоширеніші - WMV, MP4, WMA, DivX, WMA, DivX). Відповідно, чим більша кількість форматів підтримує прилад, тим вище його ефективність.

Форм-фактор

Смарт приставка для телевізора проводиться в двох типах корпусу - у вигляді флешки і боксу. За своїми основних характеристик обидва варіанти мало чим відрізняються, проте флеш-версії відрізняються більш компактними розмірами, мають Вай-Фай модуль, а їх підключення здійснюється через USB-роз'єм. Також вони підходять переважно для сучасних моделей smart-телевізорів.

Бокси більш функціональні, так як обладнуються різними роз'ємами, включаючи HDMI, VGA, AV і USB, що робить їх універсальним рішенням при підключенні старих ТВ.

Комплектація

Залежно від компанії-виробника в комплект поставки можуть входити додаткові аксесуари, що розширюють можливості апарату і підвищують комфортність його використання. Так, найбільш часто до складу комплекту входять такі периферійні пристрої:

  1. Пульт дистанційного управління. Проте багато користувачів вважають за краще використовувати в якості ДУ смартфони, для чого встановлюються спеціальні додатки. Багато моделей телефонів оснащено ІК-портом, а це також забезпечує можливість дистанційного керування смарт ТВ приставками;
  2. Клавіатура. Її наявність істотно спрощує роботу з різними додатками, а також полегшує пошук в мережі інтернет, за умови вбудованого веб-браузера;
  3. Веб-камери, які дозволяють організувати відеозв'язок при залученні інтернет-месенджерів.

Від якості та функціональності smart TV приставки безпосередньо залежать можливості розумного телебачення, тому до даного процесу варто підходити максимально ретельно і довіряти тільки кращим світовим виробникам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь