Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Квартира в новобудові: як вибрати житловий комплекс?

Мрієте про власне житло, але така покупка поки не вписується в рамки бюджету? Саме час дізнатися про пропозиції забудовників - в нових будинках можна знайти житло за помірними цінами. Чим пояснюється така вартість? Компанії зацікавлені в тому, щоб скоріше продати житло в комплексі і перейти до нового проекту. Для своїх клієнтів вони пропонують зручні варіанти оплати - йдеться про розстрочку. У кожному місті можна знайти новобудови, в яких продаються квартири за привабливими цінами. 

Переваги новобудов

Помірна ціна і можливість покупки в розстрочку, іпотеку - основні переваги будь-якого нового будинку. Однак на цьому плюси не закінчуються. Новобудови привертають покупців:

  1. нульовим зносом - будинки абсолютно нові, що відбивається на якості проживання;
  2. швидкими і справними ліфтами;
  3. акуратними під'їздами;
  4. юридичною "чистотою" - покупець стає першим власника, йому не треба побоюватися появи спадкоємців
  5. попередніх господарів;
  6. новими комунікаціями.

У новому будинку можна легко знайти житло будь-якого типу. Треба відзначити не тільки якість житла. Навколо новобудов ретельно облаштовується прибудинкова територія. Забудовники створюють спортивні куточки, дитячі майданчики. Часто в проект включено підземний паркінг. Зону навколо комплексу старанно озеленюють - тут з'являються галявини, квітники. Все це робить дворики комфортними для відпочинку. До речі, якщо вас цікавлять квартири в ЖК Варшавський мікрорайон, то перейдіть за даним посиланням https://www.building-details.kiev.ua/jk-varshavskiy-mikrorayon на сайт "Забудови в деталях".

Як вибрати забудовника?

З будівельними компаніями пов'язано багато скандалів, заморозка проектів відбувається досить часто. Як не потрапити в аналогічну ситуацію? Ретельно перевіряйте девелопера. Треба пошукати про нього інформацію в мережі, дізнатися, скільки проектів було успішно реалізовано. Звертайте увагу на репутацію фірми, стаж роботи.

Слід переконатися в якості комплексів, які зводяться - з'ясуйте, які матеріали використовуються, як забезпечується енергоефективність будівлі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь