Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Проектування інженерних мереж і систем

Будівництво дачі, котеджу або заміського будинку неможливо уявити без якісних і продуманих інженерних систем і мереж, які забезпечують належний рівень комфорту, запобігають нескінченні поломки і протікання комунікацій.

Однак для того, щоб інженерні мережі стали органічною частиною конструкції будинку, проектування таких систем необхідно довіряти тільки справжнім професіоналам.

Перелік послуг і етапи робіт

«Укрмонтажсервіс» займається проектуванням внутрішніх і зовнішніх інженерних систем для будівель усіх видів і призначень, в тому числі промислових об'єктів. Це кращий підрядник України з багаторічним досвідом роботи та професійною командою, яка складається з висококласних і сертифікованих фахівців.

«Укрмонтажсервіс» якісно, швидко і професійно виконує проектування:

  1. котелень і димоходів;
  2. теплопостачання;
  3. каналізації
  4. (більш детально можна прочитати тут: https://yms.com.ua/uslugi-dlya-fiz-lits/montazh-sistem-vodosnabzhenie-i-kanalizatsiya/);
  5. водопостачання;
  6. системи кондиціонування;
  7. електропостачання;
  8. дренажу та слабкострумових систем;
  9. автоматизації та безпеки.

Комплексний проект складається з декількох етапів робіт.

  1. На першому етапі розробляється комерційну пропозицію, в якому інженери визначають положення основних елементів, зв'язку між комунікаціями і т.д., враховуючи побажання замовника.
  2. Другий етап передбачає складання технічного завдання і монтажних схем.
  3. На третьому етапі здійснюється підготовка проектної документації, проводяться необхідні розрахунки, складаються плани і схеми.
  4. Четвертий етап передбачає складання робочого проекту - повного пакета документів.

Тільки після складання робочого проекту формуються кошториси на закупівлю необхідних матеріалів, проводиться розрахунок вартості монтажних робіт. Всі роботи проводяться відповідно до діючих норм ГОСТів і Сніпов.

Ціни і терміни проектування

Повна вартість проектування інженерних систем і мереж залежить від багатьох факторів і визначається рядом поставлених завдань. Самостійно розрахувати вартість проектування можна за допомогою онлайн-калькулятора на офіційному сайті компанії.

Залежно від складності поставлених завдань, обсягу робіт і площі будівлі, складання проекту інженерних систем і мереж може зайняти від декількох днів до півроку. При цьому можливо як створення повноцінного проекту, так і підключення до його реалізації на будь-якій стадії виконання.

Довіряйте і працюйте тільки з справжніми професіоналами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь