Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ОСНОВНІ НЕСПРАВНОСТІ НАВАНТАЖУВАЧІВ І ЇХ РЕМОНТ

Навантажувач в складському приміщенні є справжнім помічником. Завдяки йому можна перевозити важкі і габаритні вантажі на істотні відстані. При цьому людина витратить мінімум зусиль.

Але вся техніка не вічна. Це говорить про те, що машини можуть виходити з ладу. У подібній ситуації доводиться шукати вирішення проблеми. Якісно виконати ремонт і обслуговування навантажувачів можуть фахівці.

ПОЛОМКИ І ЇХ УСУНЕННЯ

Найчастіше в навантажувачах з ладу можуть виходити такі елементи, як електричне обладнання, механізм для підйому, система рульового управління і гідравліки, шини та колеса, гальмівне управління, провідний міст і силовий агрегат, трансмісія - придбати всі ці та багато інших деталей можна на сайті denor-service.com.ua.

Найбільш часто ламається гідравлічна коробка передач. Про вихід з ладу говорить те, що при високих оборотах пристрій не пересувається. Вихідний вал не передається необхідний момент або ж не обертається.

Як результат, навантажувач зовсім не переміщається або ж робить це дуже повільно. В першу чергу слід звернути увагу на такі моменти:

  1. Неякісна робота запобіжного клапана.
  2. У КПП подивитися рівень масла.
  3. Втрата потужності.
  4. Масляний фільтр може бути сильно забрудненим.
  5. У гідромуфті може бути поганий тиск.
  6. Поява піни.

Також з ладу дуже часто виходить силовий агрегат. Головними причинами можуть бути пропажа тяги, утруднений запуск, підвищення паливної витрати, наявність сизого, білого або ж чорного диму.

Якщо спостерігається шум з боку ведучого моста, це може свідчити про такі несправності, як підвищення зазору між коронною і ведучою шестірнею, їх пошкодження, зношеність підшипників, недостатній рівень масла.

Якщо ж ведучий міст постійно перегрітий, то слід перевірити кількість масла, натяг підшипників і зазор між шестернями. Крім цього може спостерігатися текти. У цій ситуації рекомендується поміняти ущільнювачі і прокладки.

Якщо гальма несправні, то це дуже небезпечно. Усувати таку поломку необхідно негайно.

Також в колесах можуть бути зношені підшипники або ж недостатня кількість мастила. Це обумовлено перегрівом маточин. По осях може бути збільшений хід. Це також є свідченням того, що підшипники несправні або ж між ними досить великий зазор.

При затримці в дії гідроциліндрів слід перевірити рівень масла і відсутність повітря. Якщо в гідророзподільниках плунжера не стають в нейтральне положення, то слід перевірити стан пружини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь