Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Апаратна корекція фігури (безопераційний ліфтинг)

LPG корекція фігури - це процедура, за допомогою якої здійснюється підтяжка шкірного покриву тіла. Безопераційний ліфтинг користується величезною популярністю завдяки легкості досягнення результату і ефективності. Апаратна корекція фігури безперечно підходить будь-якій жінці, схильної до повноти. При проведенні процедури безоперационного ліфтингу (апаратної корекції фігури) виявляється вплив на епідерміс, лімфатичну систему шкіри.

Після курсу процедур шкіра виглядає здоровою, підтягнутою, без глибоких зморшок. Такий метод, як апаратна корекція фігури, позбавляє від локальних жирових відкладень і робить тіло пружним і підтягнутим.

Близько 80% жінок старше 20 років страждають через проблеми з фігурою, мають проблеми зайвої ваги і целюліту. Основними факторами, що сприяють перетворенню і скорочення жирової тканини, незмінно є фізична активність і дієти. Але якщо ви ведете малорухливий спосіб життя і постійно переїдаєте, то що б ви не робили для корекції фігури і корекції ваги ефект буде тимчасовим. Високоякісна та ефективна коррекция фигуры в Алматы - за посиланням.

Методів корекції фігури багато, найрадикальніший, але не для всіх прийнятний - ліпосакція - пластична операція, що дозволяє прибрати зайвий жир. Серед сприятливих методик боротьби з локальними жировими відкладеннями і целюлітом високою ефективністю відрізняється вакуумний масаж - «LPG корекція фігури».

Вакуумний масаж LPG полягає в механічному впливі на поверхню тіла з перепадами тиску (механо-вакуумний вплив), що підсилює всі обмінні процеси і опрацьовує глибокі шари шкіри, повертає стрункість і красу фігурі, прибирає застарілі жирові відкладення, усуває рихлість і в'ялість вашої шкіри.

Апаратна корекція фігури LPG впливає як на верхні шари шкірної тканини так і на глибокі шари, з відчутним ефектом зменшення жирового шару і обсягів тіла.

LPG корекція фігури - це безопераційне ефективне лікування целюліту і альтернатива ліпосакції, яке не потребує багато часу.

Апарат LPG успішно бореться з «апельсиновою кіркою» і помітно підтягує шкіру, прибираючи целюліт на будь-якій стадії - від першої до четвертої.

Вже після декількох перших процедур шкіра стає більш підтягнутою, щільною і гладкою. Результати будуть добре помітні через місяць після регулярного проведення курсу «LPG корекція фігури».

Для досягнення максимально можливих результатів курс «LPG корекція фігури» підбирається індивідуально під кожного клієнта і триває близько місяця-двох.

Апаратна корекція фігури LPG дозволяє в досить короткі терміни і в комфортних умовах - процедури LPG дуже приємні по відчуттях - досягти вражаючих результатів. Струнка фігура, гладка і пружна шкіра мрія кожної жінки.

LPG корекція фігури і правильно підібрана дієта допоможуть вам знайти фігуру вашої мрії!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь