Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Професійна заправка картриджів: основні переваги

Заправка картриджів для принтера вимагає певних знань і навичок. Вона здається зовсім нескладною, але на ділі некваліфікована людина може повністю зіпсувати картридж. 

Етапи заправки картриджа

Професійний підхід до заправки картриджів для принтерів передбачає такі етапи:

  1. Очищення ємності від залишків тонера. Засохлі частинки можуть зіпсувати якість друку. Самостійно видалити їх буде важко, в сервісному центрі для цього використовується спеціальний пилосос або вакуум.
  2. Підбір тонера під конкретну модель принтера, визначення точної кількості речовини. Важливо щоб тонер був оригінальним і підходив по всіх параметрах. Якщо заправити фарбу, яка не підходить моделі, картридж буде безнадійно зіпсований.
  3. Розбирання картриджа і заправка новим матеріалом. Найвідповідальніший момент, з яким часто не справляються новачки. Навіть в одного виробника у різних моделях принтера може відрізнятися конструкція картриджа, всі нюанси знайомі професіоналам.

Для якісної надійної заправки картриджів для будь-якої моделі принтера необхідні спеціальні інструменти і навички. Кожен етап має свої особливості, тільки професіонал має необхідні знання та навички, а цена на заправку картриджей в Киеве є приємною.

Чому варто звернутися до фахівців?

Намагаючись заощадити можна отримати ще більші витрати на покупку нового пристрою, можливі наслідки не окупаються економією.

Є ряд причин, через які варто довірити заправку картриджів професіоналам:

  1. кваліфіковані фахівці;
  2. грамотний підбір тонера, розрахунок його кількості під конкретну модель принтера;
  3. використання оригінальних якісних матеріалів;
  4. професійне обладнання;
  5. робота з усіма марками картриджів і принтерів будь-якого виробника;
  6. тестування на якість друку;
  7. заміна чіпа або прошивка (деякі виробники встановлюють на картридж спеціальний чіп, які перешкоджає заправці, його необхідно замінювати при кожній заправці або ж зробити прошивку і вирішити проблему назавжди).

Навіть найменша помилка в процесі заправки картриджа може призвести до ремонту або безнадійного пошкодження механізмів пристрою. Не варто ризикувати, ремонт або покупка нового картриджа обійдеться досить дорого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь