Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обручку із золота: що в тренді в 2020 році?

Весілля - спогади не тільки для двох, але і всіх найближчих родичів, друзів та інших запрошених. Справжнім символом події є саме обручки, які присутні на пальцях у закоханих людей протягом усього їх життя.

Тенденції 2020 року - які варіанти стали модними?

З огляду на загальний курс до певної старомодності, фахівці
https://zolotoy-standart.com.ua/catalog/obruchalnye-koltsa/ рекомендують віддати перевагу саме традиційним моделям з золота. А ось в плані форми все не так конкретно, пропонуючи безліч рішень під різний смак.

Значною популярністю користуються кільця з імітацією невеликих граней замість гладкої поверхні. Їх розмір помітно варіюється і залежить від особистих побажань.

Також на увагу заслуговують наступні варіанти:

  1. Імітація ланцюга. Обручка із золота отримує подібний вид звичайним видавлюванням. Крім більш оригінального дизайну, вона містить і додатковий символізм. Ланцюг завжди була символом одруження - з'єднання двох людей.
  2. Комбінація декількох варіантів золота. Може матися на увазі навіть цілком звичайна гладенька обручка без додаткового дизайну. Додавання білого і рожевого золота вже створює доволі незвичайний ефект.
  3. Карбування. Додає обручці певну «благородність».
  4. Вигнуті. Кілька опуклі моделі з додатковою гравіюванням знову увійшли в моду, будучи простим, але витонченим рішенням.

Як вибрати недорогу, але водночас модну обручку із золота?

Доступне різноманітність пропонує відразу кілька хороших варіантів, в тому числі і недорогих. Певною популярністю користуються «широкі» обручки з повністю гладкою поверхнею. Вони підходять, як чоловікам, так і жінкам, відзначаючись при цьому невеликою ціною.

Також варто задуматися над гравіруванням. Його перевага полягає в можливості нанесення вже після весілля. Навіть найбільш звична та стандартна золота обручка може стати повністю ексклюзивною - іншої саме такої ніколи не буде.

Не обов'язково витрачати величезні гроші, щоб потрапити в тренд. Незалежно від будь-яких течій моди, вибирати обручки потрібно під свій смак, підкресливши саме романтичність події, а не матеріальну цінність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь