Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги капелюхів з соломи

Раніше головний убір був невід'ємним аксесуаром кожної жінки, який підбирали в тон або фасон сукні. Жінки завжди знали, що правильно підібраний капелюшок може підкреслити достоїнства і зробити риси обличчя виразніше. Згодом мінялася мода, змінювалися смаки і переваги в одязі, і капелюшки втратили свою популярність серед молодих жінок, придбавши асоціації з нарядом літніх дам, які намагаються приховати певні недоліки в зовнішності.

Сучасний угорський дизайнер Marianne Bara, яка займається рукотворним створенням дамських капелюшків, своєю роботою намагається повернути моду і популярність на капелюшки.

Крім того, вона завжди враховує потреби і вимоги сучасного способу життя: створює капелюшки, які легко носити і зберігати, а також враховує вікові групи і типи жінок. Одні вважають за краще щось практичне на кожен день, інші шукають капелюшки спеціально для якогось важливого заходу або події (весілля, прийом).

Солом'яний капелюшок

Солом'яний капелюшок, незаслужено забутий в минулі роки, впевнено повертається в сучасну моду разом з сайтом https://solomka.org/solomennyye-shlyapki.php. Спочатку солом'яний капелюшок використовувався виключно для забезпечення захисту людини від сонячного удару. Першими почали носити солом'яні капелюхи прості селяни, тому що вони постійно проводили час в поле. Надалі з 18 століття капелюхи з соломи стали популярними і в середньовічній Європі. Люди низького стану могли дозволити собі носити лише самі звичайні екземпляри однотонних кольорів без будь-яких прикрас, а представники найбільш авторитетних верств населення прикрашали солом'яні капелюшки шикарними стрічками з шовку і навіть коштовностями. Також для створення капелюхів почали застосовувати не тільки стебла пшениці, але і листя агави, водорості, виготовляли капелюхи з рисової соломки і листя бананової пальми.

Незмінним матеріалом для створення капелюхів є солома. Солома - це дуже ніжний матеріал, тому під час плетіння капелюхи, вона піддається різним видам обробки для її пом'якшення. Також солому можна забарвити в будь-який бажаний колір. Тому асортимент таких капелюшків, представлених в нашому інтернет-магазині https://solomka.org/solomennyye-shlyapki.php, дозволить жінкам вибрати капелюшок не тільки різних фасонів, але і будь-якого відтінку. Існує величезна різноманітність фасонів: панама, ковбойський, Флорентійський, сомбреро, канотье і т.д. Солом'яні капелюшки мають рівні або хвилясті поля, загнуті наверх або ж вниз.

У нашому магазині представлені якісні та недорогі жіночі солом'яні капелюшки різних моделей і забарвлень. Правильно підібрана капелюшок потрібного кольору і розміру, додасть Вашому образу неповторний стиль. Перш ніж придбати таку капелюшок, потрібно визначити для якої мети Ви купуєте даний головний убір. Чи буде ця капелюшок бути доповненням до літнього вбрання або використовуватися як пляжний аксесуар.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь