Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Буріння свердловини Київ і Київська область

Буріння свердловини на воду бурова компанія «АРТЕЗБУР» здійснює понад 25 років. https://artezbur.ua/ За цей час пробурено понад 2,5 тисячі свердловин різного типу. Ми накопичили чималий досвід буріння артезіанських свердловин і готові поділитися своїм досвідом, щоб ви отримали вичерпні відповіді на будь-які питання, пов'язані з бурінням свердловини на воду.

Фахівці компанії «АРТЕЗБУР» бурили свердловини практично в кожному районі Київської області. Кожен район був ретельно досліджений на предмет глибини залягання водоносних горизонтів. В результаті була розроблена інтерактивна карта глибин, за допомогою якої можна дізнатися глибину буріння свердловини в конкретному районі. https://artezbur.ua/karta-glibin/

Гарантію отримання води 100% дає тільки буріння свердловин на вапняк. Очікувана глибина свердловини в середньому від 80 до 140 метрів і глибше. Дебіт хороший, від 3 до 5 кубів на годину. Підсумкова вартість залежить від конструкції і фактичної глибини. Плануючи бюджет, про передбачувану глибину можна дізнатися у сусідів, які вже мають артезіанські свердловини, чи подивитися на карті глибин або дізнатися у фахівців бурової компанії «АРТЕЗБУР».

На буріння свердловини в Київській області потрібно від 3 до 5 днів. В окрузі є селища закритого типу, де заборонені проводити галасливі роботи у вихідні дні. Власникам ділянок на такій території слід узгоджувати початок робіт з бурової компанії задовго до їх початку.

Буріння свердловини здійснюється установкою УРБ 2А-2 на базі ЗІЛ 131. Якщо заїзд на ділянку такої техніки утруднений, бурова компанія «АРТЕЗБУР» може запропонувати буріння малогабаритною установкою. Але його можливості обмежені, застосовується при глибині свердловини до 30 метрів.

До початку проведення робіт наш інженер обов'язково виїжджає на ділянку. На місці він визначить, якою технікою доцільно бурити і відповість на всі можливі питання.

Крім практичного досвіду, компанія «АРТЕЗБУР» має в своєму розпорядженні широкий штат фахівців необхідної кваліфікації. Всі співробітники компанії штатні, проходять регулярне навчання і атестацію. За роки роботи було отримано чимало рекомендаційних листів від наших клієнтів, на практиці переконалися у високому рівні якості і відповідальності в роботі наших фахівців.

В арсеналі компанії повністю укомплектований автопарк. Будь-яка техніка, необхідна при проведенні робіт з буріння і облаштування свердловини, завжди в розпорядженні фахівців компанії для того, щоб роботи проходили швидко і якісно. Власний автопарк дозволяє оперативно реагувати на появу замовлень незалежно від віддаленості від Києва.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь