Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні моделі 2020

Чоловічі луки з курткою не втрачають своєї актуальності і незмінно залишаються на піку популярності. Серед трендових моделей 2020 виділяють вісім найпопулярніших типів.

Oversize

Різнопланові куртки великих розмірів і класичні не мають істотних відмінностей. Єдина рекомендація стилістів в цьому випадку - вибір на користь однотонних варіантів без яскравих об'ємних елементів.

З капюшоном

Щільний трикотажний капюшон на зав'язках вигідно підкреслює фактуру джинсової тканини. Варіанти такого типу надзвичайно полюбилися підліткам і молодим хлопцям. Великий вибір модних чоловічих курток - на сайті https://garderobchuk.com.ua/ru/kurtki/vzroslye/.

У байкерському стилі

Стильна модель куртки з деніму поєднує практичний матеріал і доповнення у вигляді натуральної або штучної шкіри. Металеві аксесуари, заклепки і шипи, спереду і ззаду по спинці будуть до лиця будь-якому мужику.

Вінтаж

Справжня знахідка для поціновувачів потертих текстур з контрастними швами і вільним кроєм. На фото чоловіків в джинсових куртках видно наскільки свіжо і незвично виглядають такі моделі - як на картинках в стилі ретро.

На блискавці

Модна джинсова куртка, в якій гудзики замінили металевою блискавкою, сподобається чоловікам, які віддають перевагу оригінальність і елегантність. Так би мовити, два в одному.

Гранж

Предмет одягу з деніму з характерними розривами і потертостями вважається ультрамодним трендом і надзвичайно популярний не тільки серед молоді, а й чоловіків старшого віку. Довжина верху при такому стилі зазвичай трохи нижче спини.

З трикотажними рукавами

Комбінація в'язаних деталей з щільним джинсовим матеріалом припала до душі юним представникам сильної статі. Цей варіант джінсовки можна одягнути всюди і з будь-яким одягом.

Утеплена хутром

Холод вносить в одяг свої корективи. Зимові куртки з деніму утеплюють натуральним або штучним хутром, синтепоном і іншими матеріалами. Для них характерні прямий крій, довжина трохи нижче середини стегон і теплий комір.

З чим носити

Чоловік цибулю буде виглядати виграшно і притягувати захоплені погляди жінок, якщо навчитися грамотно, комбінувати з джинсової курткою як верх, так і низ.

Поєднання з верхом

Визначитися, з чим можна носити джинсову куртку чоловікам - рішення, яке приймають модники, керуючись конкретними обставинами. В цьому є розумне зерно. Збираючись на прогулянку, хлопець в змозі дозволити собі якусь вільність в образі, тоді як робоча обстановка пред'являє інші вимоги.

Виходячи з цього, під піджак можна надягати таке:

  1. Футболку. Колір, малюнок, фасон обмежуються лише власною фантазією.
  2. Сорочку в клітинку. Такий собі прикордонний варіант між невимушеним і офіційним варіантом лука.
  3. Светр або джемпер. У самий раз для прохолодної погоди. Чорну водолазку. Гра на контрасті освіжить образ і розставить потрібні акценти.
  4. Футболка або худі з капюшоном. Підійде молодіжному стилю. Класична біла сорочка з джинсової курткою - неординарне рішення, яке добре виглядає в більшості випадків.

Підбір низу

Те, наскільки гармонійно виглядають чоловічі образи з джинсової курткою, залежить не тільки від правильно підібраного верхній частині, а й від низу. Основу лука з джинсової курткою чоловікові підбирають в залежності від типу самої речі з деніму.

Існує кілька принципів сполучуваності:

  1. До піджака з синього деніму підбирають джинси іншого відтінку - на тон темніше або світліше.
  2. Чорні носять з брюками одного кольору прямого або звуженого крою.
  3. Джінсовку непогано виглядає зі штанами різної спрямованості - від традиційних до спортивних.
  4. Прийнятні світлі штани з бавовни, вельвету або трикотажного матеріалу.

Оптимальними колірними рішеннями для брюк, які підходять до синього піджака вважаються бежевий, сірий, хакі і чорний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь