Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти роботу до душі і в стабільній сфері?

Навичкове навчання і підвищення кваліфікації

Як правило, люди визначаються з вибором професії після школи. Це рішення часто вже не усвідомлене, адже в цьому віці людина ще не розуміє, з якою діяльністю він надалі буде пов'язувати своє життя. Не так багато людей працюють за фахом після того, як закінчили ВУЗ.

Сфера торгівлі, сфера послуг (така, як работа в EVA Киев) наразі є одними з найбільш затребуваних. У той же час не буває спеціалізованих ВНЗ, в яких вчать продавати якісь конкретні товари або послуги. У підсумку, потрапляючи на ринок праці, молоді фахівці стикаються з тим, що ті знання, які їм давали в інституті, ніяк не застосовні в житті і в нинішній професії. З аналогічною проблемою стикаються також люди, що міняють сферу діяльності. Таке рішення може бути прийнято в будь-якому віці, важливо, щоб воно було усвідомленим.

Розуміючи реалії ринку праці і примножуючи це на підвищений попит на нерухомість, ми отримуємо незаперечні докази затребуваності фахівців у цій сфері.

Потрапляючи в сферу нерухомості, наприклад, співробітники навчаються і підвищують кваліфікацію постійно. Система навчання не може бути статична, адже світ змінюється і ринок змінюється, і дуже важливо розуміти всі тенденції і вчасно приймати рішення.

Найчастіше процес навчання бюрократизований, і система входження в професію більше спрямована на отримання галочок і дипломів, ніж на становлення навику. У компанії «EVA», навпаки, велика увага приділяється саме навиковому навчанню.

Така система вимагає детального підходу і високого професіоналізму вчителя. Він сам повинен вміти продавати, знати все про продукт, вміти передавати ці знання, управляти показниками ефективності, проводити аналіз і оцінку здійснюваних співробітником дій для того, щоб він в цій системі заробляв. А також визначати, які навички співробітнику необхідно ще розвинути для збільшення доходу.

Такими компетенціями володіє тренерський склад компанії «EVA» Київ. Саме з них починається знайомство з професією, адаптація на цій посаді і подальше навчання співробітника. Для того, щоб забезпечувати працездатність такої системи, тренер сам повинен постійно розвиватися, навчатися і бути в курсі всіх трендів на ринку.

Багато співробітників, заходячи в компанію, відзначають високий рівень підготовки тренерського складу, тому будь-яка людина зможе прийти в «EVA» і з легкістю освоїти нову для нього професію.

Коли система дивиться не на процес, а на результат, вона стає більш ефективною. А результатом будь-якої торговельній діяльності повинна бути заробітна плата співробітника. Адже якщо вона зростає, то зростає і прибуток компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь