Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати чохол для Мacbook

MacBook - недешеве задоволення, щоб заради експерименту купувати все моделі в наявності і порівнювати, що ж в результаті краще. Тим більше Apple не випускає принципово різних пристроїв одного типу. Але і помилитися з покупкою не хочеться - здорово, якщо ноут адекватно відповідає запитам.

У продажу такі буки:

MacBook Air (макбук ейр), головна особливість легкість, зручний для мобільних людей і роботи поза офісом;
MacBook Pro (макбук про), приставка pro натякає на професійне використання, тобто не для пересічних користувачів, розрізняється за:

  1. розміром екрану - з діагоналлю 13,3 і 16 дюймів;
  2. за кількістю портів Thunderbolt - 2 або 4.

Між макбуков немає ключових відмінностей, як, наприклад, між iOS і Android все так чи інакше схоже, відмінності в деталях. Є моменти, які в дорогих буках реалізовані краще, але чи потрібні вони за такою ціною?

Більшість технічних характеристик ні про що не скажуть пересічному користувачеві і не вплинуть на серф в інтернеті або перегляд нового фільму.

Один і той же ноутбук може бути в базовому виконанні або з доп. опцією, наприклад, збільшеною пам'яттю, потужним процесором, що ще більше заплутує з вибором між Air і Pro.

Якщо покласти ноутбук в сумку або рюкзак, це надійно захистить його від відколів і потертостей в кутах і по краю. До речі, в разі падіння, чохол з повсті добре амортизує удар. На відміну від інших тканинних чохлів для Macbook, повстяний чи шкіряний чехол для macbook не перетворюється на безформну ганчірку після того, як ви його знімете. Він гідно прикрасить ваш робочий стіл, чекаючи коли доведеться послужити вам в черговий раз.

Чохли MacBook Air 13

Нова модель ноутбука від американської корпорації Apple має товщину, порівнянну з глянцевим журналом, і дуже високу продуктивність. Природно, що така техніка вимагає дуже дбайливого до себе звернення, що накладає на його власника особливі вимоги до вибору оптимальної і надійного захисту.

Чохол для macbook air 13 призначений для надійного захисту корпусу, запобігання ковзання на робочій поверхні. Крім того, він є і іміджевим елементом, виділяючи свого власника серед армії шанувальників продукції Apple.

Вибирати чохол для MacBook Air 13 слід виходячи з власних уподобань, а також умов експлуатації вашого ноутбука. Вашій увазі пропонуються моделі чохлів найвищої якості і функціональності з різних матеріалів. Ви можете вибрати захисний чохол як в монохромному виконанні, так і з яскравими ФотоПринт і забарвленнями.

Особливості моделей

Яку б модель ви не вважали за краще, можете бути впевнені в тому, що вона повністю підходить для ідеального захисту вашого лептопа.

Купити чохол в нашому магазині означає забезпечити вашого пристрою більш «комфортні» умови експлуатації. Відбитки пальців, випадкові подряпини від ключів в робочій сумці, відколи, тріщини і потертості є неминучими «супутниками» активної експлуатації мобільної техніки.

Ваш macbook air 13 (Україна) збереже свій первозданний вигляд і функціональність на довгі роки якщо ви відразу затурбуєтеся покупкою відповідного захисного чохла. Особливо просунуті моделі цих аксесуарів дозволяють витримати наслідки навіть сильних ударів і падінь зі значною висоти без якого-небудь збитку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь