Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт ноутбука: якому майстру довірити

Ноутбук для багатьох - це не просто девайс для розваг, а робочий інструмент, без нього ніяк не обійтися фрілансеру, фотографу, програмісту, веб дизайнеру і багатьом іншим фахівцям.

Але що ж робити, якщо улюблений ноут зламався або по просто з незрозумілих причин перестав працювати? Відповідь зрозуміла: нести в ремонт. Але тут же виникає наступне питання: якому майстру довірити свій безцінний лептоп?

1. Якщо трапилася серйозна поломка, не шукайте кустарних майстрів. Звичайно, вартість їх роботи буде значно нижче. Але і ризик від такого ремонту немаленький.

По-перше, майстер самоучка може просто бути не знайомий з сучасною моделлю, адже новинки комп'ютерної техніки на ринку з'являються регулярно.

По-друге, заміна зіпсованих деталей в деяких випадках передбачає тільки заміну цілого блоку. Але приватники заради здешевлення пропонують зробити спайку деталей. Уявіть собі, наскільки це повинна бути тонка робота. Малоймовірно, що приватник в домашніх умовах гідно впоратися з цим завданням.

По-третє, нечесний майстер може ще більше нашкодити вашому девайсу: поміняти працюючі деталі на зношені. І тоді в самому найближчому майбутньому вам знову доведеться шукати сервіс.

2. Звертаючись до сервісного центру, заздалегідь поцікавтеся їх репутацією на тематичних міських форумах. Якщо вам знадобитися ремонт ноутбуків в Україні, сервіс слід підбирати таким же способом, наприклад, перейти на сайт за посиланням. Не полінуйтеся і напишіть тим людям, які залишають позитивні відгуки. У такій спосіб ви зможете з'ясувати, чи реальні це користувачі.

3. Виберіть для себе кілька варіантів, після чого зателефонуйте в кожен сервіс і порівняйте розцінки. Якщо вартість їх послуг вказана на офіційному сайті, ваше завдання істотно спроститься.

4. Звернувшись в сервіс, будьте готові чітко відповідати на всі питання. Також не забудьте захопити з собою сервісну книжку і комплектуючі: зарядний пристрій, інсталяційний диск і т.п.

Довірившись професіоналам, ви дуже скоро отримаєте виправлений ноутбук. Тобто втрати часу будуть зовсім незначними. А допомогу за такий короткий термін вашому девайсу нададуть максимальну. Після ремонту працювати на ньому буде значно приємніше, збільшиться швидкість, покращиться графіка.

Довіряйте професіоналам, і ваша техніка завжди буде в робочому стані.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь