Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати вигідний обмінник онлайн?

Онлайн-обмінник відрізняється від банку тим, що клієнтові не потрібно ходити в банк, операцію можна проводити дистанційно.

Обміном валют займається сайт, який взяв на себе подібні зобов'язання і несе відповідальність за якість процесу. Обмінник повинен мати особисті кошти, звані резервами. Всі вони повинні відображатися на сайті. За їх кількістю можна визначити наскільки надійний сервіс.

Критерії вибору онлайн-обмінника

Щоб обмін електронних грошей був успішним, потрібно правильно підійти до вибору сервісу. В першу чергу звертають увагу на такі критерії.

  1. Необхідно ознайомитися з реальними відгуками користувачів, які скористалися послугами обраного обмінника. Сервіс, який дорожить репутацією, проводить всі операції швидко і якісно. Якщо людина стикається з якимись проблемами, то він обов'язково висловиться про це на форумі. Негативні відгуки вказують на неякісну роботу сервісу.
  2. Щоб знайти обменник валют, який користується попитом, можна зайти на біржу або сайт, де знаходиться база платіжних систем, що мають дозвіл на діяльність.
  3. Обмінник повинен мати колл-центр, в якому обслуговують консультанти, що працюють в онлайн-режимі. Звернувшись до них за допомогою, можна дізнатися, наскільки оперативно отримаєте відповідь. Надходження відповіді протягом двох-трьох хвилин, свідчить про якісну функціональності сервісу.
  4. Обмінники, що працюють якісно і дорожать репутацією, обслуговують клієнтів 24 години на добу протягом усього тижня без перерв і вихідних. Сайт, який має перерви, можна сміливо обходити стороною.
  5. Уважно вивчайте курс обміну, щоб не втратити на цьому свої заощадження.

Як користуватися сервісом?

Для того щоб скористатися сервісом по обміну валюти, необхідно в першу чергу пройти реєстрацію. Таким чином клієнт отримує знижку при проведенні операції. При оформленні заявки на обмін валют потрібно бути уважним, особливо при виборі валютної пари. Обов'язково правильно вказуйте реквізити банківської картки та ідентифікатор електронного гаманця.

Перша операція з обміном валют повинна бути здійснена після проходження верифікації. Для цього система запросить фото карти на тлі обмінника.

Не варто нехтувати цим пунктом, оскільки таким чином відбувається захист від шахрайства. Після грамотного заповнення заявки потрібно почекати деякий час, поки статус запиту не зміниться з «очікування» на «сповнений».

Процес обміну не складає особливих труднощів. Головне - уважно моніторити курси валют, і правильно вибирати обмінний сервіс.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь