Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібна бактерицидна лампа в приміщенні?

Бактерицидні лампи призначені для дезінфекції повітря і всіх поверхонь в приміщенні. Процес усунення шкідливих мікроорганізмів проводиться завдяки дії ультрафіолетового випромінювання. Лампа дозволяє знищити бактерії, грибок і збудників інфекційних захворювань.

Якщо ви бажаєте придбати лампи бактерицидні в Києві, звертайтеся до представника нашої компанії по телефону або через форму на сайті http://sm-technology.com.ua/.

Галузь застосування

Бактерицидні пристрої для опромінення широко застосовуються в сфері медицини. Їх використовуються для знезараження приміщень в різних медичних установах, лабораторіях і фармацевтичних компаніях. Крім того, ці прилади набули широкого поширення в повсякденному житті. Бактерицидні лампи використовують для дезінфекції кімнат в квартирах і будинках, а також приміщень в навчальних закладах і офісах. Всі пристрої умовно діляться на два типи: побутові та медичні.

  1. Побутові лампи - це портативні пристрої, які відрізняються більш компактними розмірами. Прилад можна переносити і послідовно знезаражувати різні приміщення. Ціни за ці пристрої цілком прийнятні.
  2. Медичні облучатели оснащені спеціальними кріпленнями. Їх можна розміщувати на стелі або на стінах. Також в наявності є пересувні пристрої на колесах.

Типи приладів

Ультрафіолетове випромінювання вважається найсильнішим. Воно здатне знищити практично будь-які мікроорганізми за кілька секунд. Тому при виборі пристрою слід враховувати особливості приміщення.

Існують пристрої двох видів:

  1. відкритого типу, які знезаражують повітря за рахунок прямого випромінювання;
  2. закритого типу, що дозволяють дезінфікувати не тільки повітря.

Пристрої закритого типу безпечні для здоров'я, тому можуть використовуватися в домашніх умовах навіть в присутності мешканців в приміщенні. Ці прилади оснащені вентиляторами, які переганяють повітряні маси через корпус, в якому закріплена ультрафіолетова лампа. До того ж, пристрої такого типу не завдають шкоди рослинам, тваринам або електроприладів.

Переваги бактерицидних ламп

  1. Ультрафіолетові лампи для знезараження приміщень застосовують при епідемії різних інфекційних захворювань, в профілактичних цілях, знищення грибка і цвілі, а також для дезінфекції питної води.
  2. Планова дезінфекція приміщень проводиться, як правило раз або два в тиждень.
  3. В асортименті представлені дезінфікуючі лампи різних конструкцій і моделей.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь