Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бездоганна доставка з Китаю: міф чи реальність?

Вигода прямих закупівель в Китаї очевидна не тільки для підприємців, а й для звичайних споживачів. На китайських просторах можна знайти практично все, при цьому цілком гідної якості

Бездоганна доставка з Китаю: наскільки це реально?

Сьогодні зустріти товари з Китаю можна практично в будь-якому магазині, незалежно від категорії. Вітчизняні підприємці закуповують в Піднебесній практично все, починаючи від незначних дрібничок, і закінчуючи великою побутовою технікою. Якісна доставка из китая - за посиланням.

А все тому, що за останні 10 років китайська індустрія зробила значний прорив у розвитку і зуміла реорганізувати своє виробництво. Що в підсумку призвело до підвищення якості виробленої продукції і зниження витрат на виробництво.

Прямі поставки від виробника

Вигода прямих закупівель в Китаї очевидна не тільки для підприємців, а й звичайних споживачів. На китайських просторах можна знайти практично все, при цьому цілком гідної якості. Особливою популярністю користуються:

  1. косметичні товари;
  2. побутова електроніка і гаджети;
  3. брендовий одяг і взуття;
  4. інструменти та автотовари.

Однак покупки на інтернет-платформах, таких, як "Таобао", "Тмол" та інших, пов'язані з певним ризиком.

Вам можуть помилково або навмисне відправити товар, який не відповідає опису або має брак. Тому такі покупки краще здійснювати через посередника або за допомогою надійної компанії-перевізника. У нашій країні найкраща експрес доставка з Китаю у транспортно-логістичної організації https://defy-logistics.com.ua. Вони не тільки гарантовано доставлять ваш товар в повній цілості і неушкодженості, а й при необхідності виконають перевірку.

Як замовити доставку

Щоб стати клієнтом компанії і користуватися всім спектром послуг, що надаються, досить зареєструватися в системі. Для цього необхідно вказати реальні дані, такі як:

  1. прізвище ім'я по батькові;
  2. мобільний номер телефону;
  3. адреса одержувача.

Після реєстрації вам відкриється доступ до особистого кабінету, де можна додавати відправлення, замовляти послуги та здійснювати оплату. А відстежити посилку з Китаю по трек-номеру можна, перейшовши за цим посиланням: https://defy-logistics.com.ua.

Переваги доставки з компанією defy-logistics.com.ua

Дійсно, надійного і чесного перевізника сьогодні знайти досить складно. Адже далеко не кожна організація має в своєму розпорядженні власним транспортом і логістичним коридором, штат кваліфікованих співробітників і сучасним складом на території Китаю. А defy-logistics.com.ua володіє всім необхідним, та до того ж пропонує споживачам цілком адекватну вартість своїх послуг, серед яких:

  1. консолідація відправлень;
  2. перевірка на відповідність і брак;
  3. додаткова упаковка;
  4. доставка до дверей адресата.

Якщо хочете бути впевненими, що ваше відправлення прибуде строго в зазначений термін, без затримок на митниці і інших форс-мажорних обставин, не варто навіть роздумувати! Звертайтеся до нас, ми з радістю допоможемо вам отримати бажане в найкоротші терміни!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь