Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Плюси та мінуси лазерної епіляції

Боротьба з небажаним волоссям на тілі – одна з найбільш популярних косметологічних процедур. Кожна людина хоче знайти такий метод, який дозволить позбавитися волосся на відкритих ділянках на максимально довгий термін.

Оптимальним розв'язанням проблеми стане лазерная эпиляция, яку проводять майстри у салонах з використанням сучасного обладнання. Перевагами процедури вважаються безболісність та можливість впливу безпосередньо на корінь волосся.

Наскільки ефективна лазерна епіляція?

Методика вважається однією з найбільш ефективних із застосовуваних сьогодні. Суть процедури зводиться до впливу спрямованого яскравого променя на фолікул, схований під шкірою. В результаті волосся просто випадає і довгий час не виростає заново. Інтенсивність впливу вибирається індивідуально відповідно до особливостей кожного клієнта. Це дозволяє досягти потрібного ефекту швидко та без проблем.

Деякі пацієнти побоюються, що під час дії лазером на шкірі виникнуть опіки. Однак така можливість виключена. Обладнання повністю безпечне і не пошкоджує навіть особливо чутливу шкіру. Тож користуватися процедурою можуть представники будь-якої статі та віку. Також важливо, що вплив світлом підходить як для світлого, так і для темного волосся.

Проведення епіляції лазером гарантує, що шкіра залишиться гладкою протягом кількох років. Це означає, що регулярно відвідувати косметолога більше не потрібно. Тому клієнти зможуть заощадити свій час і більше не витрачати гроші на покупку бритв або кремів для видалення волосся на різних ділянках.

Переваги лазерної процедури

Ця послуга невипадково стала такою популярною. Клієнти у всьому світі вибирають саме лазерну епіляцію з кількох причин:

  1. Швидкий результат. Вже після першої процедури шкіра стане набагато гладкішою, а після завершення сеансів на поверхні не залишиться жодної волосинки.
  2. Ніякого врослого волосся і порізів. На відміну від гоління, лазерна епіляція не залишає по собі якихось неприємних наслідків.
  3. Безболісність. Під час дії апарату людина не отримує якісь неприємні відчуття і може повністю розслабитись.
  4. Довгостроковий ефект. Після відвідування майстра епіляції можна забути про гоління на кілька років, що особливо зручно для тих, хто обмежений у часі.

Вартість лазерної епіляції доступна всім категоріям клієнтів. Оскільки процедуру потрібно проводити рідко, варто один раз на неї витратитись, щоб потім не витрачати гроші на видалення волосся.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.