Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 основних переваг лазерної епіляції зони бікіні

З волоссям на тілі люди боролися у різні часи. Якщо раніше тільки жінки видаляли волосся, то тепер і чоловіки хочуть позбутися волосся. Способів величезна кількість і в гонитві за красою їх уже всі встигли спробувати. Але всі ці способи складно назвати ефективними, тому що волосся знову відростає.

Звичайно, хтось може сказати, що класичні варіанти боротьби з небажаними волосками дають свій результат. Щодо недоліків, то вони присутні в кожному методі. Проте, сучасні вчені не сидять на місці. Вони розробляють різні методики боротьби з небажаним волоссям.

На цей час найпростішим і дієвим способом вважається лазер. Наприклад, лазерная эпиляция зоны глубокого бикини дозволить позбутися небажаного волосся в інтимній зоні, і процедура збережеться практично на декілька років.

Переваги

Лазерна епіляція – сучасний метод видалення волосся, який з'явився нещодавно. Такий спосіб абсолютно безпечний для людини та шкіри. Лазер впливає на волосяний корінь, і він руйнується. При цьому навколишні тканини зовсім не страждають і людина може не переживати, що вплив якось негативно позначиться на шкірі. Перед тим, як приступити до видалення волосся, фахівець наносить на шкіру спеціальний крем. Апарат не нагріває всю ділянку. Нагрівання шкіри відбувається поступово. Фолікули нагріваються поступово і починають руйнуватися.

У процесі процедури пацієнт не відчуває болю або якогось дискомфорту. Часто пацієнти переносять видалення волосся легко і відчувають несильне поколювання.

Що стосується переваг, якими володіє лазерная эпиляция интимной зоны Киев, то можна виділити такі:

  1. Процедура видалення волосся не триває довго. Видалення волосся із зони бікіні займає не більше 30 хвилин.
  2. Безпечно і людина не відчуває дискомфорту. Видаленням небажаного волосся займається лікар-косметолог, який давно працює у цій сфері. Апарат налаштовується з урахуванням особливостей шкіри та волосся. Косметолог звертає увагу на самопочуття людини, а також її здоров'я.
  3. Немає жодних побічних ефектів. Домогтися такого результату вдалося завдяки інноваційному обладнанню, а також досвіду та майстерності косметологів.
  4. Процедура дозволяє видалити будь-яке волосся. Не мають значення ні товщина, ні сила пігментації, і навіть структура.
  5. Високий рівень ефективності. Як показує практика, волоски випадають поступово і займає це не більше 14 днів.

Якщо пацієнт дотримуватиметься всіх рекомендацій, то вийде позбутися небажаних волосків на різних ділянках тіла приблизно на 99%. Лазерна епіляція – процедура, яка дозволяє позбавитися волосся на тривалий період і не переживати, що можуть виникнути якісь проблеми.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.